The time run a way

Tiden springer verkligen i från en. Ja har verkligen inte listat ut en vad jag vill göra efter studenten?! ... Kan någon ta och förklara varför jag inte hittar nått jag vill göra?!... Jag har verkligen besluts ångest, Sökt en massa sommar jobb som jag inte har fått svar på ennu! jag hoppas att jag får ett sommar jobb iallafall så jag har nått i sommar, Sen ska man ha ett jobb man ska flytta och greja man ska betämma vilka möjligheter livet har att bjuda på!..
Vännerna kommer och går jag känner att jag inte kan lita på alla som vill tros vara min vänner, som vänder ryggen när man behöver dom,det ska bara kunna passa dom hela tiden. Därför har jag gjort ett större kliv och bestämt mig för vilka jag ska hålla kvar i min när het och vilka som kan gå!!.Har jag klarat mig utan dem nu så klarar jag mig utan dem som jag gör nu. Man kan aldrig få för mkt kompisar men vänner har man bara några av !

Fredag,Lördag & Söndag :)

 
Fredags så var det skolan där vi hade vårat underbara klass råd :D Vi hade om våran resa till kolmården och den blev som förra gången tjurigt och tjatigt värre Mer behöver jag inte säga. Fick reda på att jag klarade MATTEN så skönt nu är jag god känd i den.. x)På svenska läste jag upp en dikt som gick så här:

Du är snäll och rar
Du är den bästa vän jag har
Min bästa vän kommer du förbli
För ingen har så kul som vi
Vi hittar alltid på en massa trams
Och om vi bråkar blir vi alltid sams
Du är den bästa vän jag har..

och sen skulle jag förklara varför jag valde dikten och varför den passa in. det va inte så svårt. har man känt henne länge, länge så kan man det ut och in så jag fick bra ut låtande eller vad det heter på dikten
Tack Fia för att du är min vän <33

Följde med fia och sanel hem till dom och sov där, grilla och tittade film Sköönt :D .. På lördagen så gick vi en sväng på pålsboda marken men det va inget att ha åkte hem till mig och gjorde oss iordning och av slutade kvällen på clubben och grilla med hennes pappa :) ..i dag så har jag bara tagit det lungt va med till trystorp och gick runt och kolla i skogen haha .. kul var det iallafall på nått sätt.  


23/4

I dag har jag vart hos sofia hela dagen jag sov där i natt har hjälpt till lite till med massa grejer så nu har jag skit ont i ryggen i gen men jag hoppas att den inte blir lika dan som förut.Har en massa rivmärken på armarn efter skåpet som svider..Hoppas det går bra nu för er :) ...  Va ute i solen förut och sola fick färg på armarna och brände mig.
Nu är sommaren verkligen på väg :) .. Länkar :) inte lågt kvar -.- .. 
Börjar få ångest inför vad jag vill göra när jag slutar skolan . skulle behöva lite rådgivning...
i morgon blir det att åka till fia efter skolan  när hjon har vart hos sin pappa. och sova hos henne och sen på p-boda marken fram och tillbax:)
 

2år och 4 månaders underbar kärlek <3 ja älskar dej Daniel Gustavsson du är mitt allt <3


Skolan

Idag så gjorde jag nationella matte prov i skolan, med alice och några mera. Ja hur det gick är en annan femma jag hoppas att jag klarar det i af skulle vara så skönt att ha godkänt i matten innan man slutar men bara för det är jag så kommer jag fejla...Sen va jag och Alice duktiga och gick på lektion som vissa andra inte gjorde!..Sen kom vi fram till dagens höjdpunkt då hela klassen hade klass råd!.och vi skulle rösta om vart vi skulle fara på studiedag .och det va majoriteten som avgjorde det hela och marinette sa att vi inte skulle bli sura över resultaten senare när det va klart. Röstningen va om att få fara till KOLMÅRDEN eller stockholm vad väljer man ?!! Så klart kolmården och det va riktigt jämt kolmården van med en poäng sug på den ni!! hahaha .. Och då blev det tjurigt direkt av andra klass hälften som inte kunde tåla att kolmården van och sen börja dom ändra på saker och ting att vi skulle vara i norrköping ett tag på stan Petra dom tål inte att vi fick komma dit vi ville!!!...
Sen efter det så var det projecktarbete som gällde för mig och Erika vi behövde inte vara där så länge nu är vi äntligen klara med allt ..Så skönt nu är det bara att fylla i logg boken som saknas jag tror jag inte har fyllt i den sen i julas?! haha.
Ska börja tagga inför i morgon :D .. Ska vara på körskolan kl 8 .. blir lite ledigt från skolan :D . och jag missar naturen ups gör mig ingenting vill jag lova .Emma vi måste se till att få våran redovisning av klarad annars är det kört för mig ...ingebetyg utan redovisningen för mig men det ska nog gå att ordna en då!:) .. Ska ut och köra med pappa snart när han kommer hem .men jag får tydligen inte köra vart som heöst bilen var tydligen trasig!!! det är typiskt när man ska i väg i morgon!...
Ajustdet i går var jag med fia och hjälpte henne att flytta in saker i hennes och sanels lägenhet och hennes säng vägde fan toon har ont i axlarna som fan i dag.. sen när vi blev nogelunda klar så belv det jätte fins och som avslutning utav kvällen blev det pizza:)






Haha..

19/4

Grilla korv och machmellows i motorp i dag  med moster och hennes familj å så va mamma,pappa och kevin med.:D
Gotttans.. Spelade kubb mitt lag van :D både när vi körde tjejer mot killar och Familj mot Familj :) va ute i skogen i 4 timmar det är skit skönt ute solen lysser:D .. Fast det kan ju sluta blåsa då skulle det va ennu skönnare ute..

 

Va med Fia och Sanel i går vi gick till cedars en sväng det va inte så kul där alla sat mest på stolarna.och sen behöver man inte kommentera mer. Fredrik bjöd på cider till oss och sen bjöd sanel mig på en drink tack tack.. :)..


18/4

            

Bild 1
I dag så vakna jag upp med Fia och Sanel som sov hos mig i natt va ute och gick i går som fan. Runt hela hallsberg typ jag lovar!!...Sanel väkte mig kl 5 på morogn och sa att min hund lätt konstigt inte konstigt han va hungrig haha..Sen åkte Tidigt i morse åkte som hem för dom håller på med deras lägenhet :) hoppas det blir fint... Så nu sitter jag och väntar på att dom ska komma till hallsberg för vi ska till Melissa och hitta på nått.
Bild 2
prata med Älsklingen förut han hade pricis kommit hem från bussen och tåget.han åkte hem i går så set käns lite konstingt..Glömde fåga dej hur det gick med fanny och på tåget hoppas det gick bra :D ...
Bild3
Jag,Mamma,Pappa och Kevin grilla alldeles nyss.Grilla Fläskfillé och bakad potais + tillbehör fan va det va gott:) .Haha ja innan så Fick jag pappa och mamma värsta dampfallet och låste in oss i huset för det va en viss människa som alltid tiger pengar och ciggaretter hos oss hade vi inet gömt oss eller ha låst så hade han bara klivit in inte nog med det så skrämmer han våra andra stackars grannar! ojoj Tkr synd om er...
Och bild 4 är bara för att jag är ego


haa

3 veckor och 4 dagar sen sist jag skrev i dag..
Har haft ett underbart lov och har tillbringat det med älsklingen som vanligt..(L) Vi har hunnit med att grilla och dricka med fia och sanel + att vi har haft film kväll oxxå .. Under påsken så var vi hemma hos Per och käkka god mat och drack vin .. Inget för mig vill jag lova om det inte är vitt och med sockerdricka till så alla drack vin utom jag (Dom vuxna)..
Kom på att jag har hunnit grilla 4 gånger under påsklovet . Grillat med fia och sanel , hemma hos Maria och markus ,Hemma hos Moster och hos per ...
Åjag och älslingen har bara mysit <33

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!