igåråidag

Igår vart det att vara med sofia ett tag tills maria ringde om att vi skulle åka till motala och byta bilen mot cross moppe till markus. Innan vi åkte så lekte ja och julie lite med spegeln och det va skit kul tyckte hon och jag blev ett finger kortare haha :D  när vi kom fram till motala när dom bytte bilen mot crossen hans mamma  va helt störd och tjurig fy fan va roligt jag och maria hade till henne,när vi kom hem så åkte markus till tyskland hoppas det gick bra att sova själv gumman:). Idag händer det inte så mkt och det är jag nästan glad för men samtidigt inte för baby ska spela och det är så tråkigt att sitta ensam och inte göra nått blir så långtråkigt. så ja ska väl försöka få tag i nån :D hehe .


Redan första September

Fasen va tiden grå snabbt det är redan 1 september tyckte det nite va alls länge sen det va 12 juni då vi tog studenten.Försöker leta jobb men det går inte så nedran bra för det inte finns något att leta efter. Älsklingen är fortfarnade här och det är jag glad för:) Kommer kännas jätte konstigt då han far hem och ska fortsätta med sitt körkort,kommer va alldeles tomt utan han :( . -Härom dagen va ja hemma hos maria och markus julia har blivit så stor nu tycker jag. Det är nedrans vad tiden går snabbt nu för tiden :D.. börjar oxxå bli bäbis sugen. Men det kommer när det kommer.
Glömde bort att jag skulle hämta mamma i da på jobbet lixom så som jag gjorde i går med :) Haha stackars mamma men ja kom ju en då när du ringde :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!