Nu får det vara slut

Nu gör jag de som jag borde gjort för länge sedan avslutar denna blogg men den kommer att få vara kvar för er som är nykikna på hur min graviditet var och förlossningen flyttar dock över förlossning historian på min nya blogg. Andledningen varför jag skapa mig en ny är för att jag har bloggat på samma blogg i över 3 år tror jag för mkt konstiga minnen ocn sån man bara vill glömma Så nu hitar ni mig på http://mammatillwincent.myshowroom.se/

familje mys

Har haft en jätte mysig dag i dag med min familj vi har lixom bara varit :-) trots mitt dåliga humör som inte har varit att leka med så tog vi oss igenom med en jätte mysig kväll för mig och emil medans vårat hjärta ligger och sover sen många timmar till baka ligger och små väntar på att han ska vakna och vilja ha mat :-) . Har lagat mat och kollat på film med emil och avsluta kvällen som bara kära gör haha^^:-) var en sväng till maria och markus och byte bort min bil äntligen av med bilen :-) ne lite tråkigt är det allt den var så jäklans billig att åka i vad drog den typ 05 ,06 liter milen tanka typ varanan vecka med skrutt^^ nu ska vi bara fixa lite med nya bilen så rullar den ute på vägen snart :-) . Men det överlämnar jag så klart till min man som är suverän att ha när det är nått som måstes fixas med bilar ja han är helt enkelt bäst hihi!!;-) . Måste berätta att jag här blivit jätte duktig på att gå ut och gå här gjort det 5dagar i rad och det mina vänner är då inte likt mig haha å håll i er har bestämt med emil att han ska ha wincent på morgonen så ska jag ner till allehallen och tränna på gymet tror att jag allvarligt slagit i huvudet någon stans!. Å efter så ska vi på vikt och mätar kontroll med våran skatt<3. Allt jag här skrivit kanske inte hänger i hopp eller så å. Det andra ord en vad det ska stå men till mitt försvar så ligger jag i sängen och bloggar från mobilen :-). Men ska stänga mina ögon och försöka sova lite jag med god natt(:

bakning på går

Sitter och väntar på att mina muffins ska bli klara var tvungen att göra nått åt mjölken och äggen som datumen går ut på lördag varken jag eller emil dricker så mkt mjölk eller gör så mkt på ägg så jag passar på att bakar lite nu när lillfisen ligger och sover han skulle inte somna någon annan stans en på mammas mage/tuttar han är för söt inget annat var bra så han var rätt arg innan jag kom på att han älskar att ligga så där på mig tog 1 minut så sov ungen <3 hihi sitter och slänger in ett litet kort inlägg nu när jag väntar på att dom ska bli klara. ska bli sjukt gott tror jag var jätte sugen på dem när jag gjorde dom men godas av allt är faktist muffins smeten .nu när jag har ätit muffins smeten så är jag inte sugen på dom !! haha någon som vill ha muffins ? -.- bara att komma förbi och hämta ! . sitter oxxå och funderar på vad vi ska äta i morgon försöker att planera lite nu när man inte vet vilket humör våran skatt är på men det går inte så bra har mat torka ! vet i af att jag måste göra nått som man kan ha ost sås till är så trött på våran goda pasta carbonara så det finns inte så kanske man kan vara lite händig och komma på nått jag vet att mamma brukar använda ostsåsen när hon gör kykling gryta av nått slag men då gör hon den själv får väl ringa mammsen i morgon och kolla hur hon gör! :) var ute på en promenad med Emelie vi gick till netto och köpte min älskade gula monster hahah . drack en till förut i dag och blev lika flum ^^ aja. känner mig iaf duktig att jag kom ut på den där svängen var faktis lika duktig i går fast då gick jag längre :) . måste försöka bli av med en massa kilon vill se ut som jag gjorde när jag gick slutet av 9 an början på 1an i gymnasiet ojoj jag har nått att jobba på ett tag hatar att vara nyttig hatar att inte godis suget kan försvinna hatar att motionera!! hur fan ska detta gå!!... och jag har en karl som är världens godis freak! chips you name it!!!.. svårt att mot stå! ^^ kan ju lixom inte förbjuda honom =)
Ska nu gå och mysa med min karl! see yaaa!!! over and out

FLUM

måste börja med att jag har grtymt tråkigt ! hjärtat mitt ligger och sover sen flera timmar tillbaka manen min är och jobbar fortfarnade och jag har druckit en moster och jag känner mig så flum som man blir när man är full haha.. har inte druckit en sån på säkert 11 månader kunde även inte då inte drick energi dricka utan att bli flum och få ont i huvudet så här sitter jag med huvudvärk till 1000 och är jätte flum. prata av mig en del med emelie och hon skratta bara haha skulle ja med göra. Måste bara till lägga att jag blir prisis lika flum när jag är över trött eller har tagit dubbla ipreen oboj. det är sånna här tillfällen som man kan skriva i bloggen bara för att fördriva lite tid! Tycker att mitt hjärta ska komma hem för då är det inte tråkigt har aldrig tråkigt med dej hjärtat <3
I dag har wincent och mamma varit ute på långprommis han älskar verkligen att sova ute och vara ute och bra med motion för min del :) behövs verkligen....haha...Försöker att komma till baka till vardagen med inge godis chips drika eller nått onyttigt men det är så jävla svårt verkligen är för svag för söt saker haha. men i dag var jag duktig tills jag blev så trött att jag var tvungen att göra nått åt saken allts så kom energi dricka in (hatar kaffe) och en polly påse så där har jag svaret varför jag är över speedad . men var duktig i går och åt ingenting av det onyttiga. i morgon blir det en promenad till vart jag en ska har bestämt mig för att låta bilen stå så mkt som möjlig =) hoppas på bra väder bara annars kan bilen fet haja att den får rulla på gatan!!AJA good natt på er alla fina men bara ni som är fina ;)

glad


Så här glad blir man om man får en veckopeng av morfar ^^
.





Usch känner kanske att blogg inte riktigt är min grej längre orkar inte har varken tid eller lust just nu! Passar på då mammas allt ligger och sover men kan knappt slita ögonen i från honom!. ;) FUNDERAR stark på att lägga ner helt och hållet med bloggandet men vi får se är så himla skönt att skriva av sig lite och skrtya haha!. Utvecklingen går alldeles för fort wincen växer så det snakar och han har börjat med svars ljud kom även ett litet skratt häromdagen gisses så ja blev paff. sen satt jag i en halvtimma för att försöka få han göra så igen men det gick inte så bra för min del haha!Emil har åkt och jobbat igen och kommer inte hem för en i slutet av veckan jobbigt värre det blir så tomt hemma utan min kärlek!<3 men hoppas på att tiden går fort så han kommer hem någon gång.=).



Har varit på marieberg i dag med natta och hennes buse ;) hitta en ny kläning för 60 kr på rut med flera =) Sen blev det ju givet donken mummms..spendera även lite tid hemma hos henne =) Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så jag kan prata med henne så jag kan åka hem och spendera lite tid med Emelie,så jag kan städa samtidigt-.- inte så kul men det är ett måste buhuuu".-
Ne nu ska jag krypa ner i soffan brevid mitt guld och vila en stund jag med Tjeeee!


KORT TROK

Stter hemma själv i dag fast har ju lill plutten hemma som ligger och sover <3 min man är ute och "campar" med mina små bröder hihi.. Så nu är kevvan nöjd att få vara med Emil ute och fiska =) . Jag mamma ,pappa och lilleman har varit hos dom och grillat korv och majskolvar i björnhammar mysigt var det men för mkt knott och mygg fortfarande . Usch det börjar bli super kallt ute nu frammåt kvällarna blir bara mer och mer depprimerad över att vintern är på väg till sverige!!! hatar vintern ,man måste ha så mkt kläder och så kan man inte göra lika mkt ute aktiviteter utan att man fryser ihjäl, är en stor fryslort hela jag haha.Min lilla plutt har sovit nästan hela dagen inte många minuter hans vackra blå har varit öppna i dag inte och nu sover han i gen och hoppas att det är för natten<3fattar inte hur man kan sova så mkt som han har gjort i dag när han annars brukar vara vaken jätte mkt.det är så roligt när han är vakne för han har börjat smile a as mkt nu när man pratar med han och han har inte helt knytna nävar heller så nu ligger han och spretar med dom små fingrarna :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!