SöNdAg

I dag har det varit en jobbig dag har haft ont i huvudet hela dagen :( fortfarande ont i huvudet och mår ill som fan . har sovit mer eller mindre hela dagen, Träffa sandra babe i dag sjukt länge sen :) kanske inte vara så roligt med det var sjukt kul att ses igen D: ses snart i gen hoppas jag :) När jag kom hem från snadra som var vid halv 8 gick jag och la mig sen ringde älsklingen och väckte mig strax efter 9 . och nu sitter jag här i min ensam het och är skit trött men kan inte sova:( .I morgon blir det att försöka få tag i per anders thor så han kan skriva på mitt papper så jag kan få börja på min praktik!.

Lördag igen

Lördag/Fredag innebar för mig tidigare supa satan och gå uta på fester. nu tilltallar det mig inte längre lika mkt.Jag tycker ned är så nedrans skönt att vakna dan där på och veta att jag inte har gjort bort mig nått och må helt bra när man stiger upp ur sängen och inte behövas på minnas om att man inte skulle ta det sista glaset :) det är okej i bland:) klarar mig skit bra att vara nykter i flera helger i rad men sen kan det komma nån gång då och då jag frå ett tix ryk och får för mig att dricka. Som i dag då . vakna gjorde mig i ordning maria kom och hämta mig så åkte vi till sazz hon hade ljusparty :) va där ett tag tills julia tröttna.och Linnéa skulle va snäll och ta ut julia medans dom andra bar ut marias saker  och så på sissta trappsteget föll jag i hopp med julia under armen, turen var då att jag föll i hopp på rumpan och hade henne i knät då vi landa på backen. Skönt vill jag lova! nott min rumpa kommer va alldeles blå men det kan jag leva med:) julia som inte hade varit på så bra  humör innan vi gick ut börja skratta då ja sat ner så hon fick sig en karusell ner :) aja .Åkte till hallseberg handla lite mat fick för mig att jag skulle bjuda dom på mat det slutade med hamburgare från lithells som mamma hade köpt och pommes yes vilken mat haha :) Kolla en massa på tv och sat framför facebook med våra resturanger jag och maria kommer att bli mästerkockar av detta spel. Tack för en kanon bra dag.


Bby kan du inte bara släppa allt och komma och krypa ner i sängen med mig nu saknar dej massa!!!.



9 oktober


Nu har Daniel åkt hem känns skit konstigt att vara utan honom när vi har varit i 4 månader utan att inte vara en enda dag! . vill att du ska vara här bubbs :'( jag vet att du måste göra vissa delar på ditt körkort som du redan har betalt för där hemma.hoppas det går snabbt vill ha dej här igen och ha en famn at lägga sig i varje kväll (*Mys*).



Hallsbergs marken i dag då! . Fia skulle ha hört av sig när hon skulle till marken var det bestämt jag vet inte varför hon inte gjorde det?! men sen träffa jag henne och jag sa att jag skulle ringa henne , det blev ju som det blev när jag skulle ringa henne insåg jag att mina pengar var slut sen gick jag,maria markus och julia till millano och käka då kommer fia johanna och natta in:) han bara säga hej typ ? konstig dag vill jag lova:D Åkte hem till maria och markus tog handom julia för maria var tvungen att gå och måla plankor men hon måla bra en av nån konstig anledning:) hon orkade inte :) titta på pojken med randiga byxor tror jag den hette fy fasen vilken hämsk film.Filmen utspelar sig under hitler tiden .pojken som var soldatens son hitta judarnas place och trodde dom var bönder tills slut börjar han fatta osv och blir kompis med en jude som är helt förbjudet! och bestämmer sig för att komma in till dom det han inte vet det är att dom blir av rättade i dusch kammaren!!och hans pappa som ledde det där  som aldrig bryr sig om någon annan sig själv eller hans jobb blev ägd!just kanske inte för att hans son dog men utan för att han är en nedrans bajsgubbe...Mer behöver jag inte säga..
Sen blev det idol calle lika bra som vanligt:) älskar hans röst..men det finns sånna som är bättre så det skulle inte förvånna mig om han åker ut rätt tidigt bara för jag att jag tycker om hans röst:) annars brukar jag aldrig ha nån favorti.:).Medans Nyheterna var passa jag på att färga marias hår:)..Gick skit bra.är rätt van nu efter alla hår jag har färgat och klippt..

Just det nu är marias och markus lilla julia hela 4 månader börjar bli en stor flicka nu :)<3

Vännerna man lär känna när man är liten är oftast dom som stannar kvar och är ärliga.

sen finns det ju undantag:) nya vänner är alltid bra att ha när dom andra vännerna sticker en i ryggen med löngnerna

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!