To day!

i dag har jag haft en skit tråkig dag i skolan ! .?! .. börja med samhällskunskap! och örjan cpa i da som vanligt hahaha det är ite kul!:) Alice kom på att det lät som om jag och örjan hade varit gifta i 40 år! hahahaha... lite små kul .Jag sa ju bara att han skulle sluta va så dryg!.:) haha och en massa mer .. ´Sen en stjärna till mig ! jag gick faktist till teckenspråket helt friviligt hade utvs med Vad han nu heter som är lärare! (NILS?) Ja det såg väl så där ,ut knappt godkänd om jag fatta han hela rätt sen frågade han om jag var rädd för han ?! hahah.. aja och bablade en massa som man inte förstår ?!
Hade vår känsler i går även fast det snöa ¨så jag har stor st'dat hela mitt rum det tog bara 7 timmar haha :) jag tittade faktist på tv oxxå!! och tog lite kort :)


*
Sandra ska komma till mig i dag och så ska vi plugga ett tag jag hoppas att fia kan komma och rädda mig och säga att vi ska fara och träna jag orkar verkligen inte plugga det är så jävla mkt nu i skolan så man dööör..prata om stress i dag i skolan på måbra lektionen ojoj säger jag bara ni lärare borde tänka på vad ni ger oss ni kan ju ta det lite lungt med redovisningar prov inlämningsuppgifter det är det enda som existerar just nu typ 1-3 redovisningar i veckan 40 inlämningsuppgifter:( och ett prov i veckan kanske inte riktigt så mkt men det käns som det vill jag lova!!

*

2år och 3månader

I dag har jag och älsklingen vart tillsammans 2 år och 3 månader :D

Hjärtat jag älskar dej<33


igår och idag

I dag vakna jag utav pappa som kom och väkte mig vid 9 åå Fy fan va jobbigt det va att kliva upp fattar inte varför han väkte mig överhuvudtaget  :(  Idag ska jag försöka hinna med och plugga, städa mitt rum , Träna om jag orkar .:D ..Sen åka till melissa om jag orkar undra hur mkt folk det kommer att vara där känner mig inte så träffbar just nu ! . I går var jag ute och gick med Emma utan dizel det va skönt att gå utan hunden för engångs skull .. När jag kom hem Tittade jag på lets dance haha Morgan åkte ut Helt rätt!!!!!.. sen prata jag med älsklingen :`) .Va inne i stan i går oxxå Första gången jag var på biltema Har aldrig varit där förut inte vad jag mins ialla fall Hannes köpte en hjälm till moppen.. Körde morfars bil Sen käka vi på max och det va skit gott har inte käkat där sen i sommras.. va på stadium aotlet oxxå hitta den där jacka jag har velat haft som har varit slut där sen hitta jag den  :D men jag hade inga pengar :S 200 kr i stället för 1000 kr Ååååå ..Ge mig ett par tusen :)


Onsdag

I dag har det inte hänt så mkt,vakan skit tidigt i morse va uppe föra ALLA här hemma.Följde med pappa tillverkstan kl 7 för  ja skulle till sjukhuset och kolla ögonen .Så nu kommer jag att få använda glasögon för evegt :( det känns lite sisodär. Men enbart när jag tittar tv,läser coh sitter vi datorn. Kom till skolan då vi hade äckel natur med björn pedofil!.Alla vet vad jag menar som har han till lärare! orkar inte förklara!. Det tar på krafterna att komma tillbax till skolan i gen efter en lång helg. Jag känner mig helt slut i kroppen och sen är jag stressad oxxå! Det är så himmla mkt nu i skolan jag jag dör jag har 2 prov innan lovet om inte fler! . Massa inlämnings uppgifter projekt arbetet ska vara klart v 13 och en massa redovisningar ! Nån som vill ta över?! . Skulle va nedrans snällt :D va på trafikskolan i dag oxxå det gick väl så där.

Efteråt träffa jag Fia , Melissa , Jossi , Thency , Moa , Frida , Amanda? , Lina 


 Va ute och gick med moster och Leo förut vid skallerud släpte dizel lös så han sprang och plev blöt och lerig det va kul för stunden men när man kom in och skulle torka han då var det  en annan femma :) .Ska träfa Emma snart ska driva ut en sväng emd dizel i gen . när ja kommer hem så ska jag börja läsa lite i körskoleboken Jippi! Not! .. så jävla tråkigt men vill amn få nått avklarat e det bara att soppa mattan och göra det på en gång.


?!?!?!

Sov hos fia i natt , Har typ inte sovit nått alls i natt :(, Fias katt och hund och legat på madrassen med mig typ hela natten och kastat ut mig. och inte nog av det så sattes Ljudet på till surroundljudet  4 gånger och första gången stängde jag av den med dosas och la dosorna på fåtöljen sen när jag höll på att somna så sattes det på då gick jag fram till boxern och stängde av ljudet där och la mig för att sova sen upprepades det hela tiden tills jag blev less och gick bakom tv och stängde av strömbrytaren.. Hur fan kunde det ha gått till jag lovar att jag är inte dumihuvudet. Så jag var tvungen att berätta det för fia och då börjar hon berätta vad som har hänt för henne med hennes tv...: Hum det är nån som tycker om att jävlas med tvn!!!!!!... om det inte nu är så att jag har blivit DUM!!..
På förmiddagen åkte jag fia vera sebbe och sanel in till marieberg och jag har hitat ett par skit snygga jeans och en skit snygg tröja som jag bara ska ha! och min mamma ska köpa jeansen till mig om hon har pengar över på barnbidraget sa hon hoppas att jag får dom !!!.. och tröjan ska jag själv köpa när jag får pengar så tiden kan väl gå snabbt nu ! .och enu sanbbare till älsklingens lov så han kan komma hit och ge mig en puss haha:) .
Ska nog fara och träna snart när nån kommer hem så Kevin slipper va hemma själv och då kommer melissa så ska vi prata en massa skit hahah :)


                                                                               your the best in the hole world<3

Söndag

Fan jag tror att jag missade älsklingen helt i dag :( har inte pratat med han nått i dag. jo i 5 min han ligger nog och sover nu , men jag får ringa han hem i morgon när jag kommer hem och prata med han en massa <3
I dag har jag bara varit hemma och tagit det lungt och pluggat och väntat på fisan <3 När hon kom så gjorde vi oss i ording för att fara och träna men innan så övningskörde jag och jag har kommit på att fia ska få följa med mig på uppkörningen för det gick verkligen skit bra allt satt som en klocka =) . åkte hem till henne efteråt och käka black and white mums .. Titta på beck oxxå det var fan bra i dag och käka en massa godis det är ju bra om man har varit och tränat haha..aja =) Nu har alla gått och lagt sig för alla sak upp i morgon förutom jag och fia är ledig i morgon och på tisdag =).
Grattis till vera som fyller i dag och grattis till fia och sanel som har ett halvår, kommer sjölv i håg när amn var så dör nykära haha fast det är jag nog fortfarande :D .. Kan ju inte rå för att jag har världens bästa POJKVÄN , även fast vi bråkar i bland med det gör allla. ska nog krypa ner på madrasen och mysas med jesper han ligger på min kudde men som vanligt när man ska mysas med han dissar han bara han är söt en då och för ni som inte vet vem jesper är så är det fias hund =) .. Aja GOD NATT <3

Varför?!

Varför sa det bli så här för? Varför händer det här just mig för? . Varför helt enkelt?! ...Jag vet helt enkelt inte vad jag ska svara?!..Varför kan man inte leva i en dröm värld där bråk och sorg inte existerar där alla är glada !. Men den världen kan man nog bara drömma om..Varför ska denna lördag suga?!.. Haha. Va med melissa ett tag och prata på cedars hos hennes pappa och där var det dött vill jag lova det va hon jag hennes pappa fredrik och hans syster som jobba där haha lite lugn lördag för dom men endå så tråkig.. Det finns verkligen ingenting att göra här i hallsberg.Så jag och melissa gick runt och kolla men det fan inget att kolla på sen ringde jossi och moa och fråga om vi skulle med till gymmet. Jag och melissa tittade på för vi ska gymma i morog med fia  :) ..Jossi vem är det du ska träffa?! haha vi är ju nyfikna på vem pojken är ;) . Titta på tv nyss där finns det ju inget värt att tittia på och jag är inte trött ,Men det blir nog att gå och lägga sig i alla fall och hoppas på att morgon dagen blir bättre <3 God natt

Fredag i gen då!

I dag är jag inte heller på det bästa humöret men i dag är jag inte irriterad eller arg jag är bara Skit nere ?! , Snälla kan nån bara komma och göra mig glad i gen tack!!..
I dag i skolan så hände det inte mkt jag för sov mig som vanligt eller jag orkade it far på historian den är så grymt tråkig,I våran historia grupp består vi av 5 Bf personer och resten op hur kul är det ?!..Fy fan vad jag stör mig på vissa som verkligen inte kan hejda sig, vi andra har juh ingen chans att visa vad vi går för?! :S Kom till skolan lagom när vi hade pedleden och där var det som vanligt redovisning det är rätt kul men endå rätt jobbigt, Sen på Arbetsmiljö och säkerhet så skulle jag Emma och Alice redovisa men det fans ingen tid för det så vi får förbereda oss till nästa fredag. Sluta tidigare i dag 14:15  sköönt men jag och sandra stana kvar i skolan och spelade kort med Linda typ till halv 4 för att vi inte kunde bestämma oss vart vi skulle vara haha . Det slutade med att vi kom hem till mig och vi fick ny bakta muffins av mamma och mjälk till det hela mums :D... Sen hemma hos henne sjöng vi singstar haha och kollade lets dance ..



Daniel jag saknar dej otroligt mycket vill att du ska vara här och hålla om mig <33

Ååååh..-.-

Fuck it .Säger jag bara orkar it hålla på Nu . Ni får sköta allt själva . ni får järna säga saker och ting och jag kommenterar skiten..=).. )=   När jag kom hem i från skolan kände jag mig skit irriterad och Arg och jag vet inte ens varför, Varför är det så ?. Måste Få ut all ilska jag har asså det är nog inte ens mänskligt att va irriterd/arg på ingen ting tror jag ?! ..
Haa en anna sak som störde mig lite gran i dag var att jag och Erika skulle göra projekarbete För att hon satt och klaga i tisdags då jag var så jävla förbannad på henne! Och det va du som sa att vi skulle göra det i dag inna du börja skapandet?! .. men inte då jag va fan kvar till halv 2 i dag och jag slutade 10:40 för att vänta på dej men varför dök du aldrig upp du som har så jävla brottom med det?! ...
Den här dagen är då inte den bästa jag har haft. När ja kom hem börja M vräka ut sig en massa saker jag fatta ingen ting?! .. Hur fan sak jag göra då'?! ni båda frågar juh om en massa saker som ni vill veta vad den andra har sakt och en massa ska jag då behöva be er dra åt helvete för att ni/Du ska förstå eller?.. Det ska inte behövas... Jag kan lyssna som sakt..Enda lösningen på det hela BLI SAMS?! tycker ialla fall jag , men ni har juh olika uppfattningar på det hella.... Vad är det mer som har hänt i dag?. Joo det första jag gjorde var att halka om kull i morse och slog i ryggen kände inget på hela dagen men nu vill jag lova att det kännes en massa mer! Ska fara och träna sen kanske om det går villsäga men det är fan skönt att träna när man har ont i ryggen då den blir varm iaf..  Gå på löpbandet
och tarre lungt i dag  försöka att få bort träningsverken juhe:) haha... Det bra med dagen är ialla fall Att jag ska ut och övnings köra med pappa och kanske hämta fia :D om hon kunde följa med till gymmet hoppas det så jag slipper träna själv:) .

Fortsättningen av min dag :) . Körde med papi i morfars bil humm?! den bilen är nog lite konstig en då?! Fast jag har inte bestämt mig en om den är bra eller inte?! .Hämtade fia i p-boda sen drog vi och träna på citygym Kul . Men efter ett tag så kände jag att jag höll på att svimma inte bra det  kom och tänka på att jag hade glömt bort att käka innan hade bara käkat i skolan 4 pankakor.så Vi drog hem te mig och käkade en köttbulle baguet :D som pappa hade fått från macken haha .. Sen träffa vi Sanel och hans kompis och gick på macken och köpte cola, Då var min dag räddad hehe .. Gick en sväng med Dizel oxxå .Måste börja plugga nu så jag kan lämna in alla inlämningsuppgifter men ena uppgiften kom jag på att jag hade glömt i skolan Dåligt av mig !!!..Har pratat med mamma typ hela kvällen om en massa så det käns rätt bra nu fast endå är det så långt i bort från bra ... SNÄLLA låt mig bara få bli av med skiten Så jag kan känna mig hel i gen..
  

Onsdag

*I dag va jag me på idrotten på typ första gången på LÄNGE:) stolt över mig själv faktist men det gick inte så bra en då hade /har värsta träningsverken juhe. Så jag gjorde det jag kunde :).. Va på alla lektioner i da oxxå=) . Har haft utvecklingssamtal oj nu jäller det att ligga i som fan för att få bra betyg . oj vad mina utdömmen var sämst .!!!...men jag har stora chanser i vissa ämnen och minder i vissa :( om jag ligger i som attan så går det nog bra en då till slut.. Annars för övrigt hände det inte så mkt faktist. Efter skolan träffa jag linut ett tag och va på körskolan hade 62 av 63 för att bli godkänd på fas C Det Sööööööööööööög verkligen aja får ta det i morgon eller nått:D .. Träffa sandra ett tag vi var på c2 och prata med Farida om skol grejer som hon hjälpte oss med :) , så hoppas det blir bra på det här momentet !!:)
Joo just det övningskörde i dag till fia med morfars bil VERKLIGEN världens skönaste bil, Så jag fatar inte varför dom säger att det är svår körd?! .. Aja.. Va med fia och sanel ett tag medans mamma och pappa prata  och fikade med vera :D Ska prata med Daniel om han behagar att ringa Det är LÅNGA 3 minuter vill jag lova hahaha :) ...Aja nu ska jag lägga mig i sängen och slöa*

Puss hejs 

Jahaa?!

Idag i skolan så har man fan fått reda på vem man kan lita på och inte kan lita på!!..Att Du ska sjunka så lågt det fattar jag inte !! Och nu till uppgörelsen : När jag fick reda på vad hon hade sakt blev jag skit arg jag kände i hela kroppen hur arg jag blev. så jag frågade henne varför hon håller på och snackar skit bakom ryggen på mig?! Kan inte först varför? :( Hon hade inget svar till det gud förbanat vad föbannad jag blir på folk som inte kan stå för det man säger!! snälla nästa gång du säger nått om mig stå för det du säger i stället!!!!..och att börja skylla ifrån sig på en massa saker så jag får all skit i från dej ... Jag menar vi jobbar i hopp ?! Så hur ska jag kunna lita på dej nu ?!:(


En annan kul sak som har hänt i dag var när jag kom hem då satt Farmor i köket och va jätt glad.Conny Min Farbror har fått en liten flicka med sin nya Tjej .. Grattis till dom .<3 Så nu ut ökade det enu en till på papis sida kan fan inte räkna hur många kusiner och släktingar jag har längre på pappas sida haha alldeles för många skulle jag själv säga ..Och på mammas sida ska vi inte nämna :D hahaha .. Har aldrig träffat alla av dom men det sulle vara skit roligt juh hahahah ..


Händer i dag?


Humm, Ska köra med papi i dag skit kul måste köra så mycket som möjligt nu och träna teori det blir bara närmre och närmre uppkörningen och uppskriviningen .. :D Hoppas jag klarar TEORIN..
Ska följa med Melissa till gymmet i dag med så man kanske kan lägga upp ett schema kanske eller om man bara tränar. och prata av sig en massa som har hänt.


You can't quit until you try


Tränings dax

I dag så gick jag och melissa och fylde på så vi kan träna på city gym :D Det var jätte roliget hehe. men det kommer det inte vara i morgon när man vaknar upp med träningsverk. ´Hoppas att jag orkar full följa träningen . så det blir lite räsultat :D.. Hoppas dom andra brudarna fyller på snart :D Gick och spran på löpbandet som fan och cykla och träna en massa olika saker som jag inte ens kan namnen på hehe :D Jag är riktig nöjd med mig själv.
Skolan: idag så kom jag i tid till skolan (a) rätt ovanligt nu för tiden, men ska börja skärpa mig med tiden och BÖRJA plugga satan ligger efter lite gran i skolan :( men det går rätt fort hoppas jag
Sökte sommar jobb i dag på Dressman haha . Tänk om jag kommer in då kanske dressman blir ett trevligt ställ att gå och handla på hahaha:D .. i morgon bär det av till knuten och söka :D hoppas jag får där .. eller där det är bra betalt :D
Pengar är altid bra att ha nu när man går ut skolan :D och inte får pengar. sen blir det att söka vanligt jobb och sen kanske plugga vidare.:) får se vad som händer och sker i mitt liv Tänker då inte hålla på med småbarn inte min grej riktigt..´=( =)..  Ska träna i morogn med men inte lika mycket som det blev i dag 6 tilll 8 =) ..


Prata med älsk förut Gud vad jag saknar honom<3

Till Daniel

Daniel Gustavsson du är det bästa som har hänt mig gubben.du gjorde så jag kom upp på fötterna igen =)
Jag älskar dej så otroligt mycket, så här har jag aldrig kännt för någon annan tidigare.Du har tagit mitt hjärta ifrån mig.
Utan dej i mitt liv skulle vara väldigt tomt (*utan dej ingen mig*). Jag saknar dej varje sekund vi är ifrån varandra.
Jag länktar efter dej med hela min kropp.Älskling att få vakna upp med dej i din famn är det bästa som finns.Och

jag vet att om en dag så kommer vi vara till sammans för evigt och slippa lämna varandra,Och den dagen kan komma fortare en vad vi tror <33 .



23/12-06 den bästa dagen i mitt liv <33


Snö?!:(

Jahaa hu snöar det ute Jag som ´trodde att det skulle bli vår / sommar ute nu så man kan gå i linne och leggins ute och bara njuta av vädret. men inte då då kommer det istället mer snö! Dööö Snöö!!!!...
 
I går åkte jag till fia och kolla på melodifestivalen för första gången i år måste säga att det sööög.
jag drack lite smultron vin riktigt gott blev inte full eller nått det va härligt att bara tare lungt en kväll :) efter vi kollade på melodifestivalen spela vi så kan det låta det va riktigt svårt så vi gav upp det efter ett tag och kolla på tv ist..jag ville värkligen ha ditt stöd men jag för står om du va trött.. vill verkligen inte att det ska vara så här jag gör vad som helst bara det inte är så här..
I dag har jag varit på kalas hos kusinen Linus han fyllde 7 år käka en massa fika sen gick jag faktist hem för jag var skit trött har sovit ungefär 2 timmar i natt av olika *(orsaker)* när jag väl somna så vakna jag av jesper men det gjorde inget alls för då käka vi frukost och drack kaffe INTE JAG men Fia och johanna :D hehe kommer aldrig att lära mig att dricka kaffe det smakar så som det luktar om inte värre =)
Färgat håret på mami blev jätte bra (Nöjd x).),
Ska försöka prata med Älsklingen ikväll (*hoppas*) allt blir bra .


You make my days complete <33

.....

Nu har jäg äntligen fått till det lite gran tror jag men bloggen ser just nu för till fället lika dan som den andra gjorde heh men men ska försöka fixa det på noge sett ska nog be sofie om hjälp..och jag ska vara mer seriös med den här bloggen hade jag tänkt mig. vi får se hur lång det kommer att hålla för jag kan va väldigt slö av mig..

                             

Live you´r Life to day because to morrow it can be over!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!