Älskling

Saknar mitt hjärta vill att han ska komma hem nu =) . jag och lilleman vill mysas ;) <3 Emil jag älskar dej mest över allt annat du och jag för alltid och lilla <3

SOLEN!

I dag har vi haft en jätte mysig dag ute i solen tillsammans med Emelie N . Har varit uppe vid tisarcampingen och badat och solat =) både jag och emelie ser ut som kräftor överallt vi glömde att smörja in oss min mage är inte allt för glat åt det inte!-syns inte så mkt på bilden men det är nästan lika rött som klänningens färg haha kommer ha ont i natt vill jag lova!-.- Haha vi bada faktist 3 gånger i sjön kom i alla gångerna helt lite stolt var jag åkte även hem till mamma och pappa och bada i poolen där var det inga problem att komma i 25 grader det är inte illa=) . så ska smörja in mig nu ordentligt innan jag går ner till Emelie och Fredrik och kolla klart på filmen som vi börja kolla på i går. |||Det är så kul att man får skit när man ska vara snäll och på minna saker och ting till sina kompisar att dom nekar och blir irriterade jippi kan man kalla det att vara snäll mot sin vän som i sin tur försökte vara snäll och på minna ! . är så trött på att ta skit från andra nu så det finns inte!.
En sak jag sitter och funderar på just nu är hur fan kan en människa vara så dum att umgås med en person som man har snackat så jäkla mkt skit om osv bara låssas om att inget har hänt?!Aja what ever ^^ inte mitt problem men ska ta och kolla upp en sak här nån dag med en viss person!

28 juni

Älsklingen kom hem i natt helt otippat med en bil som han lämna en 745 atumat han funkar som den ska men lite seg är han dock,tokiga han fick iaf en snabb natt med mitt hjärta och så han han vara med på rutinkollen nere hos barnmorskan =). allt såg bra ut och nu kände dom att han låg rätt riktigt skönt att höra =) . dock så hade mitt blod tryck gått upp lite men det låg endå innom det normala men jag har haft samma tryck varje gång och nu hade det gått upp så ska ner redan nästa vecka igen och kolla mig gör det inget för då får jag entligen höra lillemanens hjärtslag igen det är så mysigt <3 man blir alldeles varm i hela kroppen när man får höra hans hjärta<3<3.sen var jag inne på samtal på sjukhuset det gick bättre en förväntan haha fatta inte varför jag behövde åka dit men men så kan det vara. mitt stora hjärta åkte i väg och jobba han kommer inte för en tidigast fredag buhuu saknar han enormt mkt !!!! Ge mig FREDAG NU eller LÖRDAG MORGON!!!!!..Det är faktist första gången jag tycker att det är skit och pannkaka jobbigt att han är borta så många dagar! men det kan ha med att göra att vi inte alls har så många dagar kvar till bf !-.- men men så kan det med vara, hum undra om det har hänt nått mer i dag jo maria markus och julia kom hem till mamma och pappa för att vi skulle bada i poolen men det var bara julia och markus som bada haha vi andra var badkrukor drog till donken sen efteråt inte så gott men det var mat iaf fick mig ett nytt glas till samlingen hehe dom verkar lite bättre en dom andra när man ska diska dem =). åkte fakist hem till mamma och dom för att svalka ner mig i poolen det behövdes verkligen blev som en ny människa så i morogn har vi bestämt jag och Emelie att vi ska åka till sjön och vara där ! så ska gå och lägga mig nu och inväta morgon dagen och fan om det inte är så varmt som dom lovat bara för att jag ska ta premiär doppet i sjön! om jag kommer i haha!.. Over and out

Gravid v 37+1

Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 1 full dag (v37+1).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 16 jul 2011
Du har 19 dagar kvar till beräknad förlossning.

Barnet

Barnet ökar fortfarande i vikt, men växer inte så mycket på längden längre. Barnet är fullt medvetet. Det lagrar näring i sina organ för att klara eventuella påfrestningar vid förlossningen. Barnet tränar sina lungor genom att dra in och trycka ut fostervatten i dem. Ändå är lungorna de sista av barnets organ som mognar. Nu ligger de flesta startklara med huvudet nedåt. Om inte, brukar man försöka vända det.

Vikt 3 kg.

Mamma

Det kan vara dags när som helst nu, men ta det lugnt. Många går längre än 40 veckor, särskilt förstföderskor. Att föda mellan vecka 37+0 och fram till vecka 41+6 anses normalt. Ditt fundusmått har planat av nu och växer inte lika snabbt. Många barn sjunker djupare ner i bäckenet nu. Det är vanligare om du fött barn tidigare. Brösten producerar redan råmjölk. Bäckenet är utvidgat. Den allra sista tiden kan gravida kvinnor få svårt att sova. Kanske kan man se det som en förberedelse inför alla vakna nätter som väntar tillsammans med babyn.


27 juni

.
.
Så Här ser det ut när man inte kan ha några
andra skor en foppa tofflorna =/samlar en
massa vatten i fötterna och lite överallt =/
,       ,                               ,
Hjärtat i sina badar stövlar eller vad man nu säger =)                         .V37+1<3
.
.
I dag så här jag tagit med mig Emelie Nilsson till Marieberg in handlade 3 par linnen och 3 par trosor på cubus =).Sen blev det att åka vidare till rusta och köpa shampo,topps,hårvax, och lite annat smått och gott.Vidare till Ikea och inhadla ett nytt bädd sätt till min säng uscha mig det kostar mkt att få komplett till en dubbelsäng men det var det värt , 2 maddras överdrag till spjälsängen , handukar (små), en lampa till köket , batterier och kiss underlägg till både säng och vagn!.=) . så nu tror jag att vi har allt som är viktigt till lillkillen kommer =) inte långt kvar nu det är bara 19 dagar kvar till beräknat datum. =) pirrit men underbart<3.  Åkte hem till mamma och pappa förut och svalka av mig i poolen gud så skönt det var har oxxå lykats städa ur hela bilen damsugit och grejjat så nu jäklar är han fin invändigt iaf. ja och utom dr bak massa sladdar och baslåda och grejer emil har lagt dit som han måste se till och fixa till när han kommer hem på fredag så barnvagnen får plats där=).. I morgon ska jag i väg till bm och kolla hur bebis ligger om det blir vändning eller inte hon kunde inte känna det sist så ska få träffa en ny i morgon som ska känna och klämma usch!. men men sen ska jag in på aurorasamtal i örebro och prata om vad det finns för hjälpmedel in för förlossningen tack vara att jag har varit så rädd men vissa dagar känns det som om detta inte behövs men samtidigt så vill jag endå åka dit och få mer inlevelse eller vad man nu kan kalla det för!. kan ju hoppas på att några nerver försvinner iaf.
Nu ska jag lägga mig ner i soffan och kolla på Youth in revolt och sen lägga mig och sussa så jag kommer upp i morgon God natt alla!

lördagen i går =)

I dag så åkte vi över till mamma och pappa för att få äta grillat =) mums blev kött potatisgratäng, majkolvar och madda grönsallad till gud så gott det var även fast jag inte fick i mig så mkt mat så var det iallafall super gott =) . inte så lätt att få i sig så mkt nu när lillkillen har blivit stor i mammas mage som tar upp all plats vid matsäcken . men det är bara att äta när man blir och är hungrig så man får i sig nått =). han har faktist varit relativt lugn i dag vill jag säga nu är det mest mina ben som krånglar med massa vatten o fötterna ska vi inte snacka om hur mkt vatten dom samlar det känns nästan som man har blåmärken på dem.. men det är inte många dagar kvar nu i af =) . På eftermiddagen så Åkte jag Emil, Anders , Marita , Tina , Thomas ,Benny och Emelie till nån sjö för att fiska .tro det eller ej men jag fiska lite jag med haha!. fick typ 2 men dom ville lixom aldrig komma upp till mig som tur var haha!.
grilla och hade oss i det soliga regniga vädret men mysigt var det iaf .sen på kvällen åkte vi hem till Tina och Thomas för att spela kort det var rätt så roande haha!!!. mer behövs inte skrivas. Kom hem och kom inte i sängen för en 3 typ!

Midsommar

.
.
.

 

 

På Midsommar så var jag och älskling i väg på bröllop Michaelas och jockes bröllop!

så det tog upp våran midsommar vädret var väl sisodär men regnet klara vi oss unfan

sen så fick vi mat och tårta , haha tårtan var nog godast=)

sen på kvällen så åkte vi in och spela kort hos Marita

jag van =) bäst är jag..Bäbis har haft en massa för sig i dag =) snart så kommer han nog ut =)<3

Har hunnit klippa mig med pluss att jag sat dit lös håret men det rök lika fort så jag få vara korthårig haha!!-.-

 

 

 

 


öm....

Sitter hemma hos tina och Thomas i öret och spelar kort med älskling,anders, Marita och givet vis tina o Thomas :) . Har varit och fiskat hela eftermiddagen och trillar ute jätte mysigt varre Emelie och Benny var oxå med :) blev lite kort tagna i dag men får lägga upp mer i morgon bloggar. Så ska vara social nu by by !!!!!

22 juni

Hej hopp! Sitter just nu här med Emelie N aka grannen =) . Har kollat på Trust Den var så där rätt hemsk stackars tjej!.Nu så kollar vi på easy A . Har en riktigt film kväll här uppe hos oss våra karlar håller på med annat Emil är fortfarande och jobbar och Fredrik och hans kompis är inte hemma=) så vi roar varandra!. Min dag i dag har varit väldigt seg klev inte upp fören vid 12 och gjorde lite frukost och åkte i väg till maria och markus och klippte han fy fan vi fick låna deras grannes klipp maskin stackars markus han blev flint och han kunde ju inte ha en stor rand bak i huvudet så han blev av skalad=/  i morgon så ska jag i väg och klippa håret entligen =) sen ska vi hämta en bokhylla/vitrinskåp samt tv bänk om det passar till våran tv hehe =) kan ju hoppas  för den var as bra med utrymme =) . Min älskling kommer hem i morgon längtar i hjäl mig och lillkillen med han saknar pappas hand på magen helt sjukt hur barnet akn känna sån skillnad på hand rörelserna han blir inte lugn heller för en emil kommer hem och pratar/gosar med magen <3 men det kan jag leva med <3<3 ne nu ska jag vara social i gen med emelie kanske få i mig nått o äta  over and out <3

21 juni

kom hem så sent i går så orkade verkligen inte sätta mig och blogg kl 2 på natten så gör ett litet snabbt inlägg om går dagen i dag istället =) . På dan så  var julia maria och markus hos mig och lekte =) åkte och käka på nya stället här i hallsberg för det var ingen av oss som orkade laga någon mat haha! ovanligt . blev en vegopizza med kyckling och annans på allt var verkligen färskt massa sallad tomat gurka lök majs osv reko menderar det stället helt och hållet om man vill ha färska saker på och inte inlaggda grejer så åk till Esplanaden och käka i det lilla söta röda huset haha!.. Sen på kvällen fick mamma för sig att hon ville på bio hon ville ha med mig och göra nått själv innnan bebis ska titta fram så det blev bio mys i gen för min del kollade på super 8 helt okej film för att vara från 11 år den blev iaf aldrig långtråkig tur det =) . Träffade emelie och benny inne på bion med fast dom skulle kolla på nån annan film och förra gågnen Emil och jag va på bio så hamnade vi på samma bio som amba och jani haha lite otippat. kom hem vid 12 på kvällen och då ville grannen att jag skulle komma ner och kolla på film med henne och markus medans hennes karl och vän var ute haha så kom inte upp till lägenheten förn 2 på natten då kanske ni fattar varför jag inte orka blogg då!.-.- . Ne nu ska jag gå och göra mig lite frukost och kolla vad resten av dagen har att erbjuda till mig Älsklingen kommer ju inte hem fören tidigast i morgon juh jobbigt detta när man saknar hans hjälp lite , men jag klarar mig fin fint men det är mys kvällarna men det fixar emelie grannen så bra så just nu iaf med film och vattenmelon Tack för igår =)
(Det ska stå 21 juni)

Vänskap

Kan verkligen på stå att jag har blivit huggen i ryggen ett antal gånger nu! . jag känner samtidigt efter all den stund som gått att jag inte kan släppa det heller hur mkt du svek mig genom att inte hålla din mun stängd!Det är inte dit ansvar att gå runt och sprida ut min lycka som jag själv ville dela med mig till mina vänner ! Turen är ju det att Min enda riktiga vän Maria Sandkvist nära mig så jag slipper känna mig helt värdelös! sen menar jag inte att ni som är mina kompisar nu inte är riktiga utan att Maria har alltid vart där vi har alltid ställt upp på varandra i vått och tort hur länge som helst. men i bland önskar jag att den jag har känt absolut längst skulle ha varit mer pålitlig och visa sig att hon verkligen bryr sig osv och inte bara bli tvärt om.Därför väljer jag nu att skriva ut om detta och avsluta allt detta så jag slipper gå och grubbla på det någe mer Livet går vidare somliga växer upp och vissa stannar kvar på sin plats och vägrar medge han hon/han kan ha fel i bland med och be te sig som skit! . Jag har kört game over nu! Hoppas du är glad nu! Jag är super lyklig över att ha en sån underbar pojkvän som emil och våra bäbis som kommer om några dagar nu =) kan man inte ta att nån har det bättre behöver man inte ens lägga ner energi på oss

Bäbis magen


over and out

Hej i dag så har det gått undan lite granna har hunnit tvättat en massa tvätt Älsklingen lagade ugns pannkaka och så har jag hunnot städat toan och köket nu har vi kommit på vart duschen läker entligen så ska försöka få tag i hyres värden i morgon och kolla lite hur vi ska göra med den osv om vi ska ha en bad kar eller inte men lutar troligt vis mot att vi vill ha en ny dusch så det slipper det bli mindre plats på toan =). Mamma och kevin har varit här i dag och fikat lite och jag har hållt på med bloggen en massa är inte klar får fan inte in headern som jag vill och det funkar inte som jag vill heller osv men det kan vara för att jag verkligen total suger på att göra om haha! har alltid fått hjälp med detta men när man inte orkar vänta så försöker man så gott som det går=) .
Har haft Emelie N på besök en lite stund kollade på red riding hood i gen den är oxxå en jätte bra film jag rekomenderar att ni laddar hem och kollar på super bra! =) och spännande.

,


18 juni

I dag så har det inte hänt så mkt älskling har hållt på med Annmaris bil och vart och fiskat jag tog med mig mamma till Marieberg och handla en tavla till vardagsrummet som ska upp i morgon och köpte små tavlor och färg som jag har suttit och målat skit kul dock så blev dom svarta med det blir nog kalas bra endå =) . Handla lite mat han vi med att göra men allt har jag glömt hemma hos mamma och pappa haha!.







Emil tog med mig på en överraskning fick välja vilken bio jag ville och valde nya pirates of the caribbean
måste säga att det är en jätte bra film som man kan lägga ner tid att se på utan att bli besviken =) .Lite jobbigt har det blivit att sita still i en obekväm bio stol nu när man är så otymplig krypningar i hela kroppen hade jag men klara mig igenom den och utan att kissa med haha!..

gaah

Gah blir galan och mer galen på mig själv när det gäller blogg utseendet suger som fan på det och har inget bra blid program heller för den delen heller Åååh!!.. så nu får den se ut så här för i kväll tills jag orkar i gen haha!!Älsklingen skakar på huvudet och säger att det finns en dag i morgon oxxå får lyssna på han för ska sätta mig i soffan nu och mysa ner mig med vatten melon och han så klart och kolla klart på nån film han valde innan han åkte =) .
HAr varit hos Maria och Markus i dag och ätit massa jordgubbar och lekt med julia och katt bebisarna =) ska lägga upp bild i morogn när jag orkar är jätte slöö, Lördag i morgon undra vad som kan hända då tro?.
GOD NATT!!!

16 juni

Ute på sjön i dag med Älskling och lillebror Fiska och sola blev det =) fick lite bränna faktist hehe.
Har hunnit varit på marieberg i dag med å vad jag vill ha den tavlan alltså funderar seriöst
på att åka och köpa den i morgon så det blir snyggt i vardagsrummet nån gång=)
.
Gav bort min Iphone 4 till hjärtat i dag snälla jag haha böt till mig hans x10:a mkt skönare och lättare vad jag vet iaf pröva aldrig den andra riktigt haha! men men . jag får säkert låna den när han tröttnar på den som om typ 2 månader eller när han har blivit förbannad på mobilen gånger 3 haha=) .
.
<har hunnit med att laga mat i dag faktist och fått i mig mat till och med. blev potatis gratäng
kött majskolvar och gurka mumma var det =) . och cola till hehe.
.
Har tvättat alla 50/56 kläder till bebis <3 och vikt i hopp och kollat vad vi mer behöver nu är det
inte många saker kvar typ 2 -3 saker så himla skönt vill jag lova ja jo vi ska åka
hem till mamma och pappa och hämta barnvagnen och bilbarnstolen
å det som är kvar där =) .

15 juni

Så där ja äntligen landat hemma igen. I dag så har ja varit nere hos barnmorskan och kollat lite och pratat och tagit läskiga blodprv på labb tycker verkligen inte om nålarna men tattuera sig går fin fint men inte sprutor osv. sen när jag kom hem så kom Emelie Grannen upp och vi prata en massa och åkte till slut till Marieberg hitta ett par shorts och 3 par leggins /taights som var behövligt vill shoppa en massa men det är inte så kul att handla massa kläder nu som man inte kan ha senare:/ sen åkte vi hem och jag gjorde lite nudlar och råkades somna på soffan sov från halv 7 till halv 9 men är lika trött för det nu så ska alldeles strax sova :) . Älsklingen sitter och spelar sitt nya spel =) . Har ätit mcdonalds det är inte alls lika gott längre haha det är väl bra det . så har vi suttit och pratat med fredrik o Emelie hela kvällen typ . aja nu blire sängen natti!!...

dagar

Glömt att skriva på några dagar nu men kan försöka berätta lite vad som har hänt..
I söndags så fick vi nått knäpp ryck och packade blien med sov saker och fiske saker givetvis lite mat med å tog med oss Hannes och Emelie F. till nått ställe utan för hjortkvarn =) emil och hannes fiska och ja och emelie prata en massa och spelade musik osv dom drack med så dom höll knoten borta lite iaf värre var det med mig men jag var nog den som blev minst biten iaf =) jag och emil låg på en madrass bak i bilen medans hannes och emelie låg i framsättena haha mysigt var det iaf!. kan tänkas att man kan göra om lite senare det blev inte så mkt sömn inte var rätt kallt och fuktigt.. När vi vakna så var det meningen att som skulle fiska mera men det blåste så mkt och jag/ vi behövde en vanlig toa haha! så vi fick åka hem utan att få nått även jag fiskade hade men detg släppte tråååkigt!!så jag tappa tålamodet och gav upp.
.
.
Sen på måndagen så var det meningen att jag skulle in på möte i örebro men det blev inte så för på vägen dit så gick bilen sönder =/ bränslepumpen la av turen var att vi kom fram till macken vid mcdonalds närmast gustavsik. micka fick komma och hämta oss så vi kunde komma hem och vänta på pappa .Men det sluta med att jag fick vara med och bogsera bilen hihi jag var bäst gick jätte bra ju ! emil var med jätte duktig ja och emelie F och hannes var med som stöd hahah!!!. När vi kom hem så kom grannen Emelie N upp till oss med så kollade vi alla på Priest och den var jätte bra faktist ennu bättre en första gågnen kolla på den härom dagen och i går fatta jag hela haha snacka om trög . men en trevlig kväll blev det allt =)
.
.
Och i dag så har vi varit inne hos tina och thommas och fikat lite och pratat. har även träffat Maria och Markus på milano och käkat jag åt rödspätta och potatis så himla gott ärre :) .sen så har vi möblerat om i vardagsrummet är inte riktigt klar ennu med städningen så kan inte avgöra om det har blivit bra men det känns mer som vi har fått mer utrymme det är positift iaf =) .. Sen har Emeli N varit här och vi har haft det trvlig och pratat en massa konstigt vi har haft samma vännskaps krests men aldrig träffat varandra haha lite märkligt :) .

9 juni

yes jag fick igenom bilen genom besiktningen rätt gubbe var det som var där..han prata ioförsig med tuttarna i stället för med ansiktet haha men men så kan det vara..min och dians överaskning till emil funka faktist hihi åkte upp till sthlm utan att emil viste om det lite chokad blv han faktis mysigt=) så nu väntar vi bara på att snyggingarna ska komma hem från jobbet så vi kan mysas lite innan vi somnar allihoppa =) skriver mer i morgon over and out <3 

Natt inlägget

I dag så har jag inte gjort så mkt lykades sova till kl 12 i morse skulle behöva flera sånna dagar så jag kan få vara ut vilad men det beroro ju på hur jobbiga nätterna ska vara =/ men men ska väl gå att få ändring på det med. Älsklingen åkte som sagt till stockholm i går så jag har varit hemma hos mamma och pappa på förmiddagen helt själv och tog ett litet dopp i poolen 24,4 grader var det inte illa =) sen så har min kväll spenderats hemma hos Maria, Markus och julia gav henne födelsedags prisenter stora tjejen blir ju 2 i dag =) och ja kan inte vara med på födelsedagen =/ så hon fick dem i dag.. sen gjorde vi en as god kasler sallad det gillas första gågnene jag åt på hela dagen får inte i mig nånting nu när det är så jäkla varmt får tvinga mig i mat bara för att den lille ska få nått men det är inte lätt när man inte är hungrig att komma i håg att man ska äta =/ ... Nu så sitter Emelie här och pratar lite granna vi pratar om allt och ingen ting hur jag och emil fann varandra i gen osv haha rolig historia där synd för vissa men bra för mig haha eller vad säger du ?!:) ... det är allt knäppt i bland vad människor gör för att få deras vilja i genom=) ..
Blir att prata lite till för måste gå och lägga mig snart om jag ska orka med morogn dagen först på listan står besiktning av 745 :an upp med brösten och se almänt söt ut så går den nog i genom med en 2 för hoppnings vis haha men ja vette sjutton om dom tänder på hög gravida haha! tar med mig emelie med så får vi see =I dom är lite speciella i hallsberg släppte dom i genom marias och markus bil utat katten så bör dom släppa igenom min med rutan :) höhö ne nu ska jag snacka mer med emelie och sen sova God natt alla underbara saker<33

dagen

Vakna i natt av att det åska lite mysigt sen sluta det =/ och jag kunde inte somna om för det heller kl 7 var jag uppe och sprang så fixa alla papper och åkte ner till cheftes chef så hon fick dom på en gång duktig känner jag mig =) duscha och råkas lägga mig på soffa tror jag somna en lite stund men det kändes iaf inte som det älsklingen kom o haede brottom så fick köra upp han till stationen så han,han med tåget till sthlm =) . Nu ser väl jag han inte fören på lördag kanske ?! . men men bra för han hoppas på att lill prinsen är lugn och vill vara kvar inne i magen iaf till början av nästa månad =) .. TOg mitt första dopp i mamma och pappas pool i går och gjorde en repris i dag mellan åsk skurarna för det är så jäklan kvaft ute det var skönt vill jag lova! :Dfärga lillebrors (Kevin) hår blev blont hel blont men färgen räkte inte till för det var från sling paketet mood som inte har så mkt färg så ska hem till dom i morogn och kolla hur han ser ut mer i ljuset hoppas det inte är allt för dåligt hihih =) jäklar vad det smällde till av dunder och brak av åskan förut och regna massa gjorde det så nu hoppas jag på en lugn natt. hitta några gamla bilder på bässe magen på den gamla datorn siken skillnad det är nu haha jag förstår varför det börjar ta i mot med strumporna men en så länge funkar det bara att det blivit lite mer avancerat kanske tar 20 sec längre men va fasen snart är han ute kan ju inte klaga på nått =)
Bilderna kommer i oordning!! och alla veckor är inte med
Magen v 18 just inna oprationen =( =)
2,5 vecka efteråt opratonen
v24
v 23
v 22
24
Och sen sa det pang så kom magen fram lite för fort ;)
v28
v 31
sista bilden tagen i dag v 34+ 2  går inte att dölja längre inte enns med min tjock tröja höhö =)

4 juni

Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 6 fulla dagar (v33+6).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 16 jul 2011
Du har 42 dagar kvar till beräknad förlossning.
.


Shit aja nu är det ju inte långt kvar ska strax börja använda mig av naturens alla hokos pokos saker och se om det blir lättare med förlossningen ska börja dircka halonblads te så livmodern får lite gympa ska vara väldigt bra.Har läst flera som använder sig av det som känner att livmodern får jobba osv. sen lite senare blir det att börja äta annanas och se om det på skyndar förlossningen det har hjälpt så många andra men ja vi får väl se börja gå en sväng varje kväll kanske man ska börja med men det är så tråkigt att gå själv har lite svårt att få med mig min pojkvän ut han tycker inte så mkt om att gå men allt annat är roligt men han måste nog ändra på sig lite och tänka lite på mig med tycker jag haha :)




Hade en rätt sen grill kväll hemma i går grilla kött och hade jätte god potatis gratäng och sallad till min lille bror åt till och med salladen och tyckte den var as god undra vad jag gjorde med den för att den skulle vara så god hihih =) sen spelade vi lite poker och emil och emelie körde tequila race haha! -.-




vad hände mer i går tror va och hjälpte mamma och pappa med polen som dom sat upp i år jag tvinga dem lite till det faktist nu när det är så jäkla varmt och gå och vara hög gravid i denna värme är inte det roligaste har varit med om bättre! :) . Emil kom hem från tyskland i går med. =) Fick en Nina Ricci parfym av honom Tack hjärtat <33


lite

Måste ju ta och säga att det är as skönt att få vara lite ledig i går var det nog inte riktigt min dag men i dag är det mycket bättre mår super bra =) har gjort nått som har överträffat mig själv var och köpte färsk lax fileé färskpotatis och lite mera gjorde en härlig citron blandning med kryddor och olja på slog runt i folie och in i ugnen gjorde en egen sås eller vad man kallar det på creme vad det nu heter lök och rom och lite dill as gott blev det det passa så jäkla bra oxxå med färskpotatis och häromdagen gjorde jag den vita kladdkakan och hade gjordgubbar och grädde men det var faktist inte så gott så tänker forsätta att hålla mig till den vanliga kladdkakan!. Älskling tyckte om det även fast han inte tycker om vit choklad så det var ju bra de iaf ;) . för övrigt så kom emil hem i går natt 00:00 med tåget från sthlm  sen körde han på några och stanna till och fiska så han var inte hemma för en halv 7 så fick en extra natt utan hjärtat och nu är han på väg till tyskland med bror sin =) så det blir en natt till utan honom det är lite tomt ju så hoppas dom inte ringer och vill att han ska jobba då går jag i taket om j ag inte hinner få en natt i hopp med hjärtat haha :D men skulle det va så så är det så då kanske jag till och med följer med upp eller nått ;) , Har varit hemma hos mamma och pappa och färgat håret yttligare lite till nu behövs bara en färg till så kommer det bli super bra :) men det får vänta ett tag till. HAr vunnit yttligare kläder till lill prinsen som inte är använt nått med pris lappar på :) får nog ligga lågt ett tag nu och spara lite pengar ska ta bilder på allt när det har kommit bara ett paket av 4 har hunnit komma och nu är det ju lång helg så det kommer inte fören tidigast tisdag :/ men men ska ju inte tvätta ennu hade tänkt börja tvätta alla kläder så man har det gjort :) sängen och skötbordet står nu på plats i sov rumet kom ju hit en tvätt maskin där jag hade tänkt ha skötbordet så hade ingen annan stans att ha det inte så trevligt att ha det i vardags rummet eller i köket så emil placera det i sovrumet!
väntar på att en gubbe ska komma och koppla in våran tvätt maskin om det går kan ju hoppas på det så man slipper springa upp och ner flr trapporna men samtidigt ryker den så får skötbordet plats på toan men har heldre tvättmaskin en skötbord där!känner att det är lite mkt text och inga bilder men har fasen inga att bjuda på i dag inga som jag känner att jag vill dela med mig!. ska troligt vis gå och lägga mig nu är grymt trött! GOD NATT!!!!

!?!?!

Har nyss pratat med chefen och talat om att jag har blivit sjukskriven resten av min sista arbets vecka som är kvar på jobbet hon lät väl inte allt för glad men men så kan det vara vill lixom må bra själv börjar känna att det är på bättrings vägen nu under dagarna men ej under nätterna fog lossning sa dom att det var det var fast kan ju vara glad att jag inte har det hela tiden utan bara om ja ligger sitill eller rör på mig för mkt så måste variera ganska ofat :/ men men det känns iallafalla bra att blivit sjukskriven med tanke på all stress och slit det är på jobbet men kommer sakna att inte ha nått att göra ju!...
"jobb är viktigare en nöjen om man vill komma nånstans i livet tänk på det! bara för att man har lovat att köra någon så tror jag att dem fattar att du fått mer jobb och blir det tjurigt då får det fasen bli det men jobb gör före" speciellt nu när inte jag jobbar!!
och sen är det as bra om du får jobba så mkt som möjligt med så du inte får lägsta inkomsten när du vill ta ut din pappa ledighet med!.



Dagen idag lär väl knapast bli som man har tänkt sig heller! är så trött på allt ska fasen åka hemmifrån och bara vara skriver kanske mer senare!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!