sjukskrivning

under min sjukskrivning så har jag bara tagit det lugn det börjar bli mkt bättre har bara lite ont i magen och sen vid såren , hoppas på att vara till baka på jobbet på måndag vill så gärna jobba. I dag så har vi varit inne hos emils mamma och fick lite kläder :) jätte fina var dom tack så mkt. I går kolla vi faktis på en lägenhet  i centrala kumla och det ser rätt lovande ut det är bara vi som vet om att den ska bli ledig sicka mejl på den och ska ringa för säkerhets skull på måndag vi behöver verkligen den lägenheten. det är e 2 a varken stor eller liten kommer inte håg vad kvadrat metern låg på. i morgon blir det att åka in till öret i gen och  hjälpa moster och peter med lite flytt kartonger :D

smärta

I söndags så sjuknade jag in i vad jag trodde var magsjuka spydde hela kvällen och hela alla hjärtansdag sen började smärtan i ryggen gjorde så jävla ont sen gick den över i magen så jag kunde inte sova på måndag kvällen  så jag åkte till vårdcentralen bara för att kolla om man kunde få nått lindrande men dom sickade in mig direkt till akutmottagningen i örebro med svaret Akut blind tarm. Kommer in fick komma in på en gång behövde inte sitta och vänta nått.infarter och blodprov började redan att tas :( jag som inte tycker om det överhuvudtaget. Är jätte svår stucken.. blev upp rullad på ett av AVAs rum och en kirrurg kommer in och känner han bedömer genast att nu är det dax att göra en opration iallafall titthålls så man kan gå in och kolla på blind tarmen ordentligt så allt detta händer mig samma dag när jag vakna upp vakna jag med värdens smärta blind tarmen hade gått sönder och dom hade tagit bort blind tarmen och det som hade kommit ner i buken,Nu har jag äntligen fått kommit hem men det gör fortfarande jätte ont inte i magen men i axlar nyckelben och brösten och så klart magen med men under en titthålls oppration  blåser dom upp kroppen så har kvar massa lufft vid nykelbenen som gör att min energi är i botten och jag kommer knappt upp från soffan och sängen utan att få kämpa,börja märka i går att när jag går så täpps lufftvägarna i gen men det ska släppa så småning om med tiden så hoppas på att läkandet går över fort så jag kan komma i gån och jobba är sjuk skriven ett tag fram över och jag får inte bära tugnt på 3 veckor.

lsmdfskhfnlskdvnlksvn

gud så stressad jag har varit i dag har hunnit med och göra en del saker men är inte klar ennu jag blir galen!!..I morogn är det alla hjärtans dag och mitt hjärta är i sthlm och jobbar saknar han jätte mkt.ska dessutom jobba själv.
längtar tills på fredag då är jag ledig:D
Gud så trött jag blir på vissa människor varför får vissa bestämma mer en andra för ditt beteende är inte normalt mot andra. helt mongo!!

Kräsen

åååh varför kan ja inte bara vara som alla andra för at det går bra med vilken lägenhet som helst.. dom fina och stora lägenheterna vi har hittat ligger så jäkla långt bort och dom är billga med hitta en 2,5 i hidinge för 3,200 kr el ,varmvatten , kabeltv  ingår i det priset på 70 kvadrat  och en 2 i kvarntorp för 3,300 med både över och under våning samt har man gräs matta fram och bak hur härligt är inte det :D iof så den i hidinge har man en stor tomt att vara på :)  tittat på unge fär samma priser mer in mot hallsberg och kumla för dom pengarna får man en fjuttig ful 1 för ungefär.. blir galen vill bo fint inte i en sko kartong!...kanske kan kolla i östansjö med nära och bra till jobbet haha :D..

Jobb

Jobbar som personlig assistent nu fram tills sommaren då den tjänsten upp hör eller tills hon mår bättre. as roligt jobb trivs som bara den men det är lite långtråkigt att va till bax till skolan viserligen är det bara i 5-6 an men så tråkigt det enda dom har är matte och engelska känns det som .. Håller på att kollar runt lite på bilar i gen har inte lyckats byta ut min enne men emils bilar rullar och går hela tiden inne på den  4 bilen nu så det är nog dax och byta min denna gång. men vill inte ha nån som drar mer en min bil så är lite petig när det gäller bilar funderar starkt på att gå ner till arthursson eller rejmes och kolla på deras billigare bilar som kommer in lite då och då. vill man ha en bra bil ja då är det bara att pung upp pengar måste ju ha en hel och fräsh bil till sommaren :D

Haha vuxen poäng!..

Vuxenpoäng det är nog det roligaste ordet jag har hört på länge haha,speciellt när du säger det . visst flytta i hopp förlova sig och massa innom ett halv år ja det är väl okej . Men som man säger man har inte en vuxen poäng innan man mar hus körkort , bil , husvagn ,hund som en svensson svensson familj. Ja vi får ju inte glömma barnen ! ... Man är inte vuxen förns man kan ta hand om sig själv och har barn. / ta hand om dom .. Det andra är bara en fis i rymden . jag smäller av, av skratt man blir aldrig vuxen inte dom som är 50 är vuxna !..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!