God morgon

God morgon Linnea har gått upp rekord och jag har till och med hunnit ätit frukost ska bara göra mig i ordning så är jag klar :) på dagens program står det hem till mamma och pappa och äta lunch.Mår lite sisodär faktist sen i fredags natt/lördag morgon. Ska försöka ta mig till maria oxxå måste ju leka lite med skruttan. Sen i kväll får man se vad som händer nått lugnt iaf.
I går så var vi hos Benny och Emelie en liten stund det jag orka!. Men det var trevligt så länge det vara typ i en timma hehe .





Only god´s knowes that u are so stupid and i dont like u


Besök på akuten!.

Igår var jag med Natta , Simone å Jenny.skippade pokern och åkte hem till Sabina som hade födelsedags party. Där var Fia å Matti ..sen vidare till G-spot och hade en massa trevligt vill jag lova :) sen när jag kom hem och skulle sova så kunde jag inte andas fick lite panik. och när det aldrig slutar heller blir man galen så älsklingen körde mig till akuten. kom dit nån gång efter kl 2 och om hem till halv 10 är för jäkla trött nu vill ja lova. fick andas ventolin och nåt vidjande och nå mer som gjorde att jag hade hjärt klappningar i över en timma efter det så givet vis så mår man åt helvete viste inte vad som var värst illa måendet eller andningen.. funderar på att gå och sova när det inte vart så mkt sömn i natt

Öm?!-.-

Öm ? . kort in lägg God Natt!. :P

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!