Handboll

Dagen börjar med att jag inser att jag inte har nått att göra kom på att det fortfarande är järnvägen cup skulle kolla på den i går men då banga alla för att det regna ute :S så då slog det mej när Eva kom och gick att jag frågar henne om david har nån match kvar å det hade han så jag har varit med älsklingens pappa och Eva å tittat på när david spelade DEt va många nerver. Första matchen jag titta på van dom med en boll å det va inte lite frustrerande att titta på :) och sista förlorade dom men alla var jätte duktiga en 2 plats i b finalen va inte så pjåkigt en då :) Åå det kom många känslor och minen tillbax när jag satt där och kolla Gud vad jag saknar att få spela hanboll igen . men men det är bara att ta det som det är och kanske om en dag så spelar ja igen vem vet !


Torsdag & Fredag

I går var jag med maria och markus, va och kolla när han körde folkrace för första gången på länge och med saab. Träfa på Fiffty och matzy där oxxå :D .. Sen på kvällen va jag hemma och tog de lungt för febern kom tillbax inte kul. Så jag låg och vänta på att daniel skulle ringa och kollade film.orkade inte vänta så jag somnade, men jag han och kolla på 3 filmer ialla fall med vin diesel :) stängde väl av datorn vid halv 3. I dag så fyller kevin 9 år grattis till han, blir väl att kolla film med han och bara glutta framför datorn i dag just det ska köra morfars bil i dag med :D skönaste bilen :D Väntar på att mamma sak sluta jobbet så ska vi fika med dajmtårta :) .skulle igentligen städa hos farmor i dag men hon va tvungen att köra runt på Stig hela dagen lån tydligen.Sånt stör mig när man lovar saker och sen helt plötsligt ska dom göra nått annat!, eller när folk skyller på en eller tar förgivet saker och ting! .

The life goes on

The life goes on heltenkelt nu tänker jag inte sitta och vänta på er någe mer. Jag blir bara så jävla arg bara jag tänker det.Att ni inte kan första att ni mister mig om ni håller på så här..Ååå jag vill bara flytta här i från och bara glömma allt hur ni beter er mot vänner och hitta nya vänskaps kretsar och börja om på nytt..Och med älsklingen förstås.


Är det så här det ska vara så är det så här det ska för bli då ger jag fan i det här!!

Söndag

I dag har det inte hänt ett piss har pluggat lite granna så jag hoppas att det ska gå bra nu ..Leo har varit här i dag och fickat med hans ballerinakakor haha :) . satt i solen förut och fick färg :) åå kan det inte bara bli riktigt varmt nu och lov!.. och förhoppnings vis ett jobb på köpet skulle inte sitta helt fel :) .

Fredag

Vilken jävla tråkig fredag det är i dag! .. Är skit trött och orkar ingenting,Sandra va nyss här vi spelade lite kort och tog det jätte lungt haha .. Nu är jag själv hemma och möglar vad ska jag hitta på inga pengar på mobilen har jag heller och pappa har spärat så vi kan inte ringa mobilt!. och det är jävligt dåligt av mina kompisar som inte kan höra av sig till mig nån gång !!! .DÅLIG stil!...Har suttit och kollat på en rätt okej film blir att dra i gång en till snart om ingenting händer !..^^ 
Imorogn blir det att plugga lite grann innan jag gör nått annat på dagen måste klar det nu! ..

Nordsjön

I går va jag och en massa från klassen i vid nordsjön och hade en massa sköj .drack och grillade :)
Det börja ju bra iallafall hehe not . Fiffty och matzy kom och hämta mig alldelse för tidigt så dom fick vänta sen hem till Sandra för att fara i väg hem till fiffty och hämta ved å vidare till petra och vänta tills dom andra kom.När alla kom så drog vi till Nordsjön och grillade korv och marshmallows och drack. riktigt mysigt.Jag drack mitt survin och jag lovar jag ska hålla mig borta från det ett bra tag för det är nått med vin som jag inte klarar av längre spelar ingen roll hur mkt eller lite jag drickar spyr jag som innihelvete hahah... senare på kvällen så blev det som det blev.. Och jag fick värsta migrän attacken inte kul vill jag lova..

Tisdag*

Ha i dag så har vi haft t1 lektion lek med ivikarn (ivik) ?! Lekte en massa lekar med dom en del förstog jätte bra svenska och en del inte!.. Aja nästa Tisdag är det min tur att hålla en lek för dem får se hur det går till !! .. Var på ungdomsmottagningen en sväng och vidare till Tandläkaren och laga hål men det gick på 10 min så det va jätte skönt det värst är ju när bedövningen håller på att släppa!!.. Sandra höll mig sälskap i dag från vi sluta tills kl 2 tack :) kul hade vi hahah .. Min balansgång är bäst.-.- .fårla se vad som händer sen .

puss hejs




11/5

                

 


Nu har jag äntligen fått mina kläder som jag har väntat på men jag lär få vänta lite till med den sista tröjan som inte ens är leverans klar förn juni, aja så kan det bli i bland! .. För övrigt så har jag bara varit  hemma i da efter skolan skulle plugga menj ag orkade inte alls!! .. Kan nån bara ge mig glöden till att sätta sig ner att plugga!
Hade 2 lektioner i dag och i morgon blir det 2 lektiner till bara på onsdag tror jag att vi har hel dag på torsdag är vi lediga :) för lärarna åker bort någerst! .. :) och på fredag är det halv dag rätt soft vecka endå :) .Nästa vecka är vi leda torsdag och Fredag ;) .. Snart studenten vilket på minner mig om jag måste köpa några snygga skor till min kläning som jag hittade i fredags :) .skulle behöva råna en bank nån som är på eller? ! HAHAH!!


Kalas

           

Prinsen<3

I Dag har kusin vita minerna varit här Leo . Linus och Hugo. och respektive familjer för Hannnes och Kevin Firades i dag Grattis Hannes och Kevin <3...Vill oxxå ha en liten bäbis ju Hogo var hos mig hela tiden och mös då dom var här:)
Hannes och Kevin fick en massa fina precenter av alla..Ska förmodligen vara med Sandra sen om inte det så ska jag va med Fia, sanel och Melissa. Annars så blir det att tarre lungt en massa.Är skit trött i dag för i går satt jag och plugga som en tok skrev 11 A4 papper fulla..
 
Ha det bra <3

Onsdag den 6/5


         

Idag så har jag kommit på att om jag ska gifta mig så vill jag ha ett oendligt bröllop som inte går att glömma! :D Skulle kolla studentkläningar men hitta bara bröllps kläningar! så jag har redan bestämt mig vilken jag vill ha när jag ska gifta mig :) <3så jävla snygg :)  jag måste ha slagit i skallen För jag har alltid sakt att jag inte ska gifta mig :D .

I skolan i da på naturen ska vi inte snacka om hjärndö lektion ! och fråga inte Emma !! Haha eller vad säger du ? ..
Det får ni reda på när sandra lyckats komma in på msn och ge mig bilderna ! sen i dag! .
Va hos moster  nyss och grillade hammburgare gottans.. I morgon så har vi PROV i pedagogiskt ledarskap och på fredag har vi prov i historia och en massa inlämnings uppgifter !!! ååå vill någon ta över så s'ger jag inte nej x)


Torsdag, Fredag & Lördag

Torsdag.Så blev det till slut att fara till maria och markus vi grillade kött och bananer å tog det lungt. och så åkte vi in till Askersund med ford-Fairlan Hur det nu stavas?! sjukt mycket folk som vägra flytta på sig när man skulle fram , Skulle kolla när motorcyklarna åkte med då kom vi på att vi kunde åka före dom så slipper man åka så sakta och bli stilla stående :D .. Mycket bra tänkt..När vi var i skyllberg träffa vi en massa människor och prata sen drog vi vidare till Askersund och hämta upp 2 till och så åkte vi runt lite och sen blev det träff vid shell macken fins många fina Raggar bilar som jag själv skulle tänka mig att ha :D Fan va härligt :) .. Sen efter ett långt tag så åkte vi till vrestorps parken.Träffa Angelika där haha Behöver inte säga mera...<3 Åkte hem rätt tidigt har/hade skit ont i öronen idont know why ?!.. Och det blev en nykter och trevlig kväll :) <3

Fredag.´Hände det inte så mkt faktist tog det lungt med mammsen och pappsen för engångs skull :) Grillade korv och majs, med my linus leo och reine. kollade på rambo filmerna.

Lördag. Hallsbergs marken sög verkligen jätte mkt fans ingenting joo bajspåsar till hunden haha . men inget annars gick med Leo han fick en ballong med blixten på.. 60 kronor dom vet vad dom tjänar på! senare på dagen/kvällen gick vi bort till my och dom och grilla kyckling och hade massa ris och tillbehör till :) skit gott..Blev en hemma kväll i dag oxxå,Mår endå inte så bra är alldeles slut. Sola enu mer i dag och har bränt mig riktigt ordentligt i solen råka somna på studsmattan det va inte så lyckat ..
Nu är verkligen sommaren på väg och man kan börja leva normalt i gen ! :D hahah .. <33


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!