Sommar lov :)

Entligen sommar men det enda problemet är att man inte har någon skolan att komma tillbax till så det blir att söka jobb och eftersom jag inte fick nått sommar jobb så är det lite träligt med pengar just nu men det ska väl lösa sig fårla ha tråkigt när dom andra har roligt tills jag har fått ett jobb. Sitter hemma hos älsklingen i piteå och ska spendera min sommar här uppe har redan vart här i en vecka:) Träffade sofie häromdagen riktigt  kul var det:P .Nu sitter ja och väntar på att daniel ska komma tillbax han och johan for i väg för att göra nått!..riktigt sugen att fara och bada!!..skit varm är det ute! :D

Midsommar spenderades med älsklingen åsa och andré åt god mat och hade trevligt och nyktert vart det. men det gjorde mig inte det minsta! .. och Daniel fick nått knäpp ryk att han skulle moblera om i sitt rum.

Puss och Kram <3

spö regn på Studententen!

   

I går var det då studenten, Dagen börjar med att gå upp kvart i 5 och göra sig i ordning och öppna första cidern :) .Sen kom angelika och sandra å hämta mig så då åkte vi hem till sandra på studentfrukost fast det var nog mer frukt och kex vad man nu ska kalla det med gott var det ;D. tog en massa bilder där så dog kameran det lustiga var att ja nyss hade bytit batterierna så det var bara att ringa pappa så fick han komma med nya batterier observera fick 4 nya. sen åkte vi ner till skolan och tog det lungt inför kort tagningen. å då börjar det regna ennu mera! . :( Han som skulle ta kort på oss tyckte nog att vi var lite små jobbiga men det fick han leva med haha..sen gick vi tillbax till ekonomen och fick betygen inte riktigt nöjd med dom.det var ju inte dåligt heller..sen blev det ishallen och käka mat och titta på underhållning. blev lite jobbigt att vara där inne så länge.När vi gick ut var det sjö runt omkrig överallt för allt regn och det spöregna!vill ja lova.till filosofen och försöka torka oss haha sen blev det utspring  så jävla skönt att va av med skolan nu :) men lite tråkigt vill ja lova kommer sakna alla. Sen blev det att åka lastbils flak skit skoj och alla såg ut som slickade katter av regnet för det va som om vi hade hoppat i ett bad och gått upp utan att torka sig :) . Haha . Det tog hundra år att åka runt hallsberg men kul var det. :D.. När ja kom hem sen vid 2 så mådde ja piss dåligt inte utav cidern utav att eftersom ja har varit sjuk hela vecka och inte blivit frisk så somna jag och vakna av min faster kom och väkte mig då va klockan helt plötsligt 4 ! å jag mådde fortfarande inte bra gissa hur jobbigt det var att stiga upp!.. sen kom alla andra :) Av mormor och morfar fick jag 200 kr + en ny mobil :) inte helt fel att få :) Av Linn och Peter fick jag 2 adidas tröjor en rosa med vitt och en vit med rött i! och sen en sminkdosa från mac :) Nöjd . :) Av My och rejne och deras barn fick ja ett strykjärn! Ja det kan väl va bra att ha i fram tiden :) Av Farmor och Farfar fick jag en mackgrill :) Av Mamma och Pappa Och syskon Fick jag 500 kr pricentkort till ikea :) skit bra :) .Elias och Helena juste och Hugo ;) Fick jag pengar  :) ..Utav Faster fick jag ty ljuslyktor :) Sen en massa blommor av alla å när vi fika så kom älsklingens pappa och Eva oc gav blommor det va helt otippat :) haha Tack så jätte mycket för allt :) . Efter alla gick så hade ja så jävlans ont i skallen så ja badade ett tag och det hjälpte den här gången oxxå så ja kunde i alla fall följa med hem till alice skit kul var det där :) Drack en massa  och hade skit kul :D..
Jag tror jag aldrig har skrikit så mkt i hela mitt liv som i går haha har ingen röst kvar i dag men det är det lätt värt det.

Tack för den här tiden Bf - 3a ingen annan klass slår oss ;)

    

9/6

Idag har det inte hänt så mkt har Emma har varit hemma hos mig ett tag vi har kolat på peter pan 2 haha rätt bra faktist vill jag säga men det kunde hända mer i den!.. käkade mat från picasso i da var väldigt gott förutom att dom hör med arslet jämt och ständigt. ville ha såsen brevid men fick den i min mat å det va inte så gott för nu har dom fått för sig  att vitlöken inte smakar nått så nu smakar den helvete vill jag lova!! :D .har pratat med älsklingen oxxå , saknar han väldigt mkt. <3 ge mig fredag!!!!



Grattis Maria och Markus Till bäbisen <3

Sjuk!

Det här passar säkert bra detta att va sjuk skulle inte tro det va! Inför studenten och grejjer. Hoppas jag kan bli frisk nångång så jag kan va med på allt som händer :) I dag har det inte hänt mkt tagit det väldigt lungt! gör allt för att bli frisk igen. Träffade emma ett tag för att gå en liten sväng med henne och med hunden!.. Och så kom Petra , Alice , Sandra Och Emma Och pratade en sväng .:) trevlans för den lilla stunden det blev. ska lägga mig och sova nu Så skööönt!.. :D

Klass resa

       

Hej hopp i går var hela våran klass på kolmården eller 17 av oss var där :) ni som inte var där missade en hel del vill jag lova:) . haha. Först var vi inne i norrköping och var på arbetsmiljöhuset?! eller vad det hette :) och kolla runt en hel del tills vi hittade ett rum med olika danssteg på golvet och olika musiker från 30 talet till 70 tallet tror jag att det var skit skoj!, sen var det dax för att gå och äta jag erika emma och alice hamna på nån sallads bar typ och petra  å dom gick till kina resturang satan vad jag ångrade mig att jag inte följde med dit in! ..Sen bar det av till kolmårde coh gick och tittade på alla djuren skit skoj .

Idag: så har jag varit i skolan och tagit det lungt där städade ur skåpen så nu är det tomt :D märks att vi tar studenten nu inga lektioner typ måndag är vi hel lediga tisdag så ska vi bara hem till våran lärare och fika och på onsdag vet jag inte hur det ligger till och på torsdag är vi hel lediga då med för då slutar 1 orna och 2 orna :D och på Fredag tar vi då studenten :) skit kul men endå lite lessamt kommer sakna dom man är med i skolan. :) aja men det blir nog bra en då ska vi no se :D .

Marinette försöket övertala mig att jag inte hade varit med på två grejer i skolan som jag vet att jag har gjort det var en redovisning å sen en film, men båda hade jag redan gjort! Lite IRRITERANDE vill jag lova men det löste sig i alla fall som tur var :) .

Ikväll: så ska jag bara tarre lungt så att säga :) . Ska kolla på Vi hade iallafall tur med vädret i gen med mamma och pappa :D. har skit ont i huvudet så det blir nog sängen tidigt ikväll om jag känner mig själv rätt men innan måste jag prata med älsklingen <3:) . Saknar dej hjärtat

3/6-09

 


I dag så var det en riktigt okej dag i skolan. försov mig men det löste sig va på naturen fick en massa saker som man skulle titta på till provet men det var så mkt annat en vad vi fick så det kommer att gå åt helvete vill jag lova!,men jag gjorde i alla fall provet så han kan inte komma och säga nått!. På religonen kollade vi på en massa bilder som örjan hade tagit på oss sen när vi gick i 2 an :D och fick en massa glass och kex, det va riktigt roligt vill jag lova att titta på bilderna! inte en enda pinsam bild på mig som tur var kunde jag leva med det hahah! lite värre kanske det var för dom andra men vi är en klass som tycker så mkt om varandra haha NOT. Aa å häjde på det hela så hade jag taggit på mig ett tunt linne med leggins till på morgon var det skinande sol och sen heltplötsligt hade vädret bestämt sig för att vara kalt och rengnint! Fatt att jag frös!. När jag kom hem spendreade jag min tid med min hund. Fixa till han lite. Va med pappa och handlade våran matsäck jag ska ha med mig i morgon för då bär det av till kolmårde med klassen!.. Det kna bli lite intressant och se hur det här kommer att gå! :D         
Puss och Kram<3

Bra dag!

Linnéa Lundbom (v) Daniel Gustavsson
      

I dag så har jag haft uppkörningen och det gick skit bra inte ett fel :) käns skönt att ha det avklarat iallafall nu är det bara teorin kvar:( blir väl tredje gången gillt dårå för mig hoppas jag iallafall för nu vill jag ha körkortet mer en ever! så det blir att rå plugga vill jag tala om.hade utvecklingssamtal med marinette och det gick väl så dära satt kvar i skolan med malin, katta, sandra, emma, och linda :) och fixade allt som ska vara inlämmnat har bara en grej kvar å det är att läsa kp 5 i pedleds boken och göra frågorna där sen är det klart!.å det blir det mer fokos på teorin!. Åker till älsklingen snart oxxå efter studenten där nån gång! :D.å kommer inte hem förns senare! hoppas det går bra med hunden när jag är borta!

Soligt

Morsdag!:Idag så har jag inte hunnit gjort så mkt va och bada med kevin i kumla sjön med leo och linus, sen åkte vi till mormor och morfar och fikade :) För att sen fara till farmor och käka smörgåstårta :D nedrans vad gott det var as länge sen jag käkade det. på kvällen va jag bara hemma och tog det lungt . Körde en hel del oxxå med morfars saab skit skön bil ju! :D .Min moster kom hem i lördags hon och hennes kille har varit i thailand i 3 veckor! killarn fick många fina pricenter av dom för att dom har fyllt och jag kommer oxxå få nått för att jag tar studenten :) . hehe .Tog det lungt resten av kvällen som var kvar men blir helt slut när det är så varmt ute !

Idag!:
så var jag i skolan Tog det lungt fick reda på att jag var godkänd i teckenspråket inte helt förväntat från mig, trodde verkligen att jag skulle få ig i den kursen men han kollade på det praktiska och det va bra sa han så ett g till mig ! stolt;) . Å jag fick god känt i måbra kursen oxxå :) hehe . Inte illa För övrigt så har jag nu klarta Engelskan det gjorde jag i fredags så nu är jag klar med den så jävla skönt är det vill jag lova! så nu har jag godkänt i engelska och matten :) så ska jag plugga vidare så behöver jag inte tänka på det någe mer. På lunchen så följde jag med Sandra och Fiffty till centralen och åt mat så nedrans gött var det :D..  Satt och väntade med sandra till hennes tåg kom sen åkte jag hem och solade :D blev så jävla varmt på altanen så jag höll på att svimma så jag gick och la mig i sängen och vakna upp efter 3 timmar snacka om att däcka! ..Emma kom till mig på kvällen vi kolla film och tjocka oss på studsmattan :D

*Vi ska åka till kolmården på studieresa ska bli guld haha jag och sandra ska hålla i en orm FY FAN !! aja får överväga det där lite gran! :D.. haha

* Dagens låt är då micheal Jackson - man in the mirror <3 GULD!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!