Fasen :)

I går var jag med Emma,Fredde och Kristin vi gick till milano för att dricka lite för vi orkade inte åka in till stan mkt trevligt vill jag lova och skit kul hade vi:) . Jag tror att jag bara betala för 2 mojitos och blev bjuden på resten av nån "Gubbe" Som har barn på mitt dagis där jag är haha 2 mojitos och en stor päron cider :) och en massa öl med men det fick kristin och freddan sköta Palla öl. usch!..Sen blev vi välkomna hem till Thencys Nya place skit mysigt var det:) och det första Linnéa Lundbom gör är att jag har en öppnad öl i handen som jag råkar hälla ut senare på hennes golv !! ojoj .. :D .. Sen gick jossi och lunda och handla och jossi kom till bax med mat! fan shit vad hungrig man kan bli helt plötsligt när man har druckit som tur var det att jossi var en ängel som dela med sig det hon inte orka tack Gumman<3.

Idag så har jag inte gjort ett piss mått almänt konstigt haha :D Jag tror jag har druckit ton vis med vatten och apelsin dricka :D Blev att dra in till Örebro med Mamma och Helena och kolla på sista delen av alla 3 filmerna :) luft slottet som sprängdes :) fya fan vad bra den var och Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden är också skit braBlir att köpa hela den bunten lätt värt pengaran allihopp.Annars så har min dag bara varit framför datorn har inte orkat nått annat .Hum undra hur Emma och Kristin mår efter i går :) hahah JAg mår verkligen skit bra det hade jag inte förväntat mig :)

Ps: Har inte orkat lagt in alla bilder på det jag köpte på Marieberg så Marieberg fortsätningen den kommer när jag verkligen orkar :D

Puss och Kram<33

Marieberg

I dag när jag vakna kom min mamma och sa att vi skulle till marieberg hon å jag :D mys men det kunde ha varit roligare med pengar i fickan hitta en hel del jag ville ha där för ovanlighetens skull. Men vi hittade strumpor till hannes det blev nedrans dyra strumpor.! så gick vi och fika jätte gott var det.Fy fan ja pallar inte gå på mariberg längre jag blir alldels svettig och yr.Å jag hittade ett par mjukis byxor as snygga hängde undan dom till i morogn.dom ska jag ha måste prova dem oxxå haha tänk om dom sitter åt helvete.:O) Sen kom jag på att jag ska inte vara hela dagen på jobbet i morgon för jag måste söka jobb oxxå så jag är på jobbet från halv 8 till kl 10 sen får vi se om jag orkar gå till bax men det blir rätt jobbigt efter ett tag. ska hämta mina pengar med under den tiden så ska jag ta med mig Maria till marieberg så ska vi gå där och leta :)Fortsättning kommer i morgon....

Det har inte varit en sån bra dag för mig alla gamla minnen har bara kommit i fatt mig på engång och alla dåliga och mindre bra samtidigt, Mitt humör är ju inte det bästa nej, Jag önskar jag kunde glömma bort alla minnen jag inte vill ha kvar i skallen orkar inte må så konstigt varje gång det kommer i fatt mig jag vet inte riktig vad jag ska göre eller säga Depp DAG!!!!..



Daniel du är det bästa som har hänt mig<33 Glöm aldrig det <33

DagenLång

Idag har det bara varit en slappar dag, låg i sängen hela förmiddagen och spela olika spel på facebook.:) Hjälpte mamma med maten vi gjorde tacos.Det var jätte länge sedan vi åt det här hemma. sen blev det att tanka bilen och åka till maria och markus titta på tv.åkte hem och prata med Daniel saknar han jätte mkt. Mitt humör är inte på topp det går upp och ner hela tiden.dt är nu jag behöver ha mitt hjärta här och mysas med så skulle allt bara lösa sig och va bra. men nu är det inte så :( Ååh jag vill! . Men jag får aldrig som jag vill längre så jag får vänta till vi träffas när nu det blir..  Nee nu ska jag Sova och Bli mer possitiv och få bort humör svängningarna JObbigt som Fan.




Daniel Gustasson
Jäg älskar dej så  mycket. Du betyder allt för mig gubben Saknar dej otroligt mkt och din kropp vill bara ligga och mysas med dej, vill att du ska vara här och hålla om mig och säga att allt kommer att bli bra igen.
Jag är så himla glad att det är du och jag och snart är det 3 år för oss jag kan inte riktigt fatta det själv och det är så jävla underbart och veta att det kommer att vara vi för evigt känns så JÄVLA rätt:)<33


God Natt<3

Fredags Mys

 


Hoppas det står mellan calle och Erik i finalen. kan bli riktigt spännande att se:)

Upp 6:10 i morse för att åka i väg och jobba/ ha praktik, Fick jobba fån halv 3 tills jag stängde det är bra med pengar:) men är skit trött jobba från halv 8 till ca 5. va på banken och fixa med pengarna från beställningarna från oriflame sen hem till riene så han betala dem,Satt och prata med moster ett tag tills jag gick hem blev rätt jobbigt att va där när man har varit på dagis i en hel dag och har ont i huvudet med hennes två barn.Kom hem och då stog pizzan på bordet :) Jag och mamma tog en sväng till kumla och handlade. Blev att titta på idol och mysa framför datorn/tv ska snart ringa daniel<3 är skit trött jag kommer nog kunna sova bra i natt har inte sovit så bra i flera nätter efter jag tog sprutan

Torsdag


Linnéa Lundbom is back in the game i gen . :)

Börjar må bättre efter sprutan va faktist i väg och jobba i dag rätt segt va skit trött men i morgon ska det nog inte vara några problem.Vad alla håller på att trissar upp sig för vaccinet att man måste ta det osv. sen finns det dom som inte tänker ta det överhuvud taget vad är igentligen det bästa?.Jag tror att det är bra att vaccinera sig för att minska att man smittar dom som inte får ta det tillex små barnen dom har ju ingen chans ens, aja nog om det. I dag åkte jag hem efter jobbet och satte mig framför datorn och sitter fortfarande kvar här går i mellan tv och datorn.kan ju inte missa mammas pojkar det är sjukt kul att titta på för igentligen är det så jävla tråkigt.:D haha blir att kolla på Glee oxxå en as bra seria som börja förra veckan men måste ringa älski-pälsk med<33Imorgon är det Fredag får se vad som händer träffa linut och se vad som händer och sker :) <3

Tack sofie för hjälpen<33

Svin influensan

I går var jag och tog sprutan mot svin influensan med maria och markus. det gick skit bra . Efter det åkte jag till bax till jobbet och kännde hur armen dunka skit ont gjorde det. När jag kom hem höll jag på att av lida kunde knappt inte köra bilen hem, + att jag inte har fått sovit nått alls för varjegång jag har rört mig en ynka centimeter så har det kännts som om någon försöker slita bort armen på mig, så det blev att va hemma i dag från jobbet hade bara lite feberi morse men det känndes som om jag hade 40 graders feber i kroppen. Kunde somna sen efter jag hade tagit 2 alvedon på morgonen sov till kl 14:30 inte illa. :) . ska försöka ta mig ut med dizel.

Helger



23/10-Fy fan vilekn under bara helg jag hade med dej gumman :D . Maria fick sin nya bil och vi var ute och åkte i den och drack stanna på en massa roliga ställen . och en massa Kisse pauser behöver jag säga mera?. Kvällen var skit kul ända tills vi va tvungna att åka hem då gick det åt helvete,.

*30/10
En riktigt lugn helg trotts att det va en bus eller godis helg som jag inte kommer på vad den heter just för tillfället står alldels still i skallen.

*6/11 Denna helg blev det att spendera mkt tid med maria På fredagen stor bakade vi :D muffins, Choklad bollar och kokostoppar inför marias ljus party lite, Kolla på dom nyaste johan falk filmerna alla filmerna är lika bra vill jag säga att dom är. På lördagen så åkte jag till maria då hon hade ljus party skit duktig va du vännen för att det ska vara första gången hihi. Söndagen spenderades nog hemma hos maria kommer inte riktigt i håg men det stämmer nog:)

Träffa petra i måndags riktigt kul var det :) .. Pizza i stor lass:) haha

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!